Balzsay Károlynak újra szembe kellett néznie a rákkal

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Balzsay Károly nyirokmirigyrák rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor is szembenézett a rákkal Balzsay Károly.

Balzsay Károlynál 2014-ben diagnosztizáltak nyirokmirigyrákot, majd a kemoterápiás kezeléseknek hála tavaly ősszel egészségesnek nyilvánították az orvosok. Sajnos azóta betegsége mégis kiújult: ismét kemoterápiára volt szüksége, emellett februárban őssejt-transzplantációt is kapott. Az egykori sportolónak ebből is sikerült felépülnie, júniusban már munkába is állt.

A családom adott erőt a rák elleni harcban, a feleségem, a két lányom, a testvérem mind rengeteget segített. Szerencsére a sterilszobában is szinte naponta láthattam a lányokat, nagyon ritkán volt, hogy nem tudtak jönni, vagy én kértem, hogy most ne látogassanak meg. A külső folyosó ablakán keresztül láthattak, és telefonon tudtunk beszélni, ami nyilván nem volt könnyű – mesélte a Blikknek Balzsay, aki mellett a betegsége alatt is végig ott volt a felsége. – Kőkemény fél év volt ez a számára is, nem is értem, hogy három-négy óra alvás mellett hogyan bírta mindezt. Az otthoni teendők mellett a lányokat ő vitte az iskolába, a leckében ő segített, miközben értem aggódott, valamint sterilizálta számomra a szobákat. És sokat segítettek a családtagok is."

Balzsay Károlyt másodjára is rákkal kezelték Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Sós Csaba nyilatkozott Kenderesi Tamás ügyének következményeiről – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-sos-csaba-nyilatkozott-kenderesi-tamas-ugyenek-kovetkezmenyeirol.htmlNéhány napja bombaként robbant a hír, hogy az olimpiai bronzérmes úszót, Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják. A Life.hu-nak az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba adott interjút a lehetséges következményekről. TV + Sztárok--Liptai Claudia fürdőruhában fotózta nagylányát, Pankáthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-liptai-claudia-furdoruhaban-fotozta-nagylanyat-pankat.htmlLiptai Claudia fürdőruhában fotózta a nagylányát, Pankát. TV + SztárokOrigoBaronits Gábor újra szerelmes: megmutatta a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-baronits-gabor-ujra-szerelmes-megmutatta-baratnojet.htmlHosszú ideje nem hallhattunk semmit Baronits Gábor magánéletéről, most azonban egy olyan fotót mutatott, amin forró csókban olvad össze egy szőkeséggel. TV + SztárokOrigoVajna Timi férje, Andy halála után napokig megmagyarázhatatlan hangokat hallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-vajna-timi-ferje-andy-halala-utan-napokig-megmagyarazhatatlan-hangokat-hallott.htmlVajna Timi elárulta, hogy férje, Andy halála után még napokig hallott egy hangot, amely segítséget kér tőle, és azt mondja, még nem akart elmenni. TV + SztárokOrigoMegnősült a Barátok közt szereplője, Pribelszki Norbert: szűk családi körben volt az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-megnosult-a-baratok-kozt-szereploje-pribelszki-norbert-szuk-csaladi-korben-volt-az-eskuvo.htmlA legközelebbi barátok és a családtagok jelenlétében mondta ki a boldogító igent hétvégén Pribelszki Norbert és kedvese. A nagy nap részleteit a menyasszony a közösségi oldalán mutatta meg. TV + Sztárok--Hatalmas csalódás volt Diana hercegné számára az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190730-hatalmas-csalodas-volt-diana-hercegne-szamara-az-eskuvoje.htmlKiderült, hogy egészen szűk körű esküvőt szeretett volna Diana hercegné. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.