Luxusjachton fotózták Cicciolinát

luxus luxusyacht YACHT Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina anyagi gondjai ellenére is luxusjachton pihen.

Bár az utóbbi időben anyagi nehézségekre panaszkodott, még néhány holmiját is elárvereztette, úgy tűnik, annyira mégsem megy rosszul Cicciolinának. Az egykori pornósztár ezúttal a Twitteren osztott meg magáról olyan fotókat, amelyeken egy luxusjachton látható.

Persze érkeztek is a bejegyzéshez negatív kommentek, sokan értetlenkednek azon, hogyan engedheti meg ezt magának, ha állítólag nincs elég pénze.

Harry herceg elárulta a Vouge magazin interjújában, hány gyereket szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20190731-harry-herceg-elarulta-a-vouge-magazin-interjujaban-hany-gyereket-szeretne.htmlHarry herceg interjút készített a brit Vouge magazin számára Jane Godall etológussal a környezetvédelemről. Ebből a beszélgetésből a többi között az is kiderült, hány gyereket tervez Vilmos herceg öccse. TV + Sztárok--Sámánszertartással keresztelik meg Ambrus Atilla, azaz a Viszkis kislányát, Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-samanszertartassal-keresztelik-meg-ambrus-atilla-azaz-a-viszkis-kislanyat-annat.htmlAmbrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis kislánya névadó ceremóniájára készül. A hagyományőrzéséről híres médiaszemélyiség ezt a szertartást is sámánokra bízta.TV + Sztárok--Hangmérnökével csókolózva kapták lencsevégre Lady Gagáthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-hangmernokevel-csokolozva-kaptak-lencsevegre-lady-gagat.htmlÚgy tűnik, Lady Gagának új pasija van, az énekesnőt ugyanis egy férfival látták csókolózni. TV + Sztárok--Mihalik Enikő egy hajó orrában meztelenkedik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-mihalik-eniko-egy-hajo-orraban-meztelenkedik-foto.htmlMihalik Enikő modellként és magánemberként sem veti meg szexi fotókat. Szívesen válik meg a textiltől rajongói örömére. Ezúttal is így tett...TV + Sztárok--Sós Csaba nyilatkozott Kenderesi Tamás ügyének következményeiről – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-sos-csaba-nyilatkozott-kenderesi-tamas-ugyenek-kovetkezmenyeirol.htmlNéhány napja bombaként robbant a hír, hogy az olimpiai bronzérmes úszót, Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják. A Life.hu-nak az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba adott interjút a lehetséges következményekről. TV + Sztárok--Liptai Claudia fürdőruhában fotózta nagylányát, Pankáthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-liptai-claudia-furdoruhaban-fotozta-nagylanyat-pankat.htmlLiptai Claudia fürdőruhában fotózta a nagylányát, Pankát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.