Cicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását is

Fotó: Polyák Attila - Origo -
zongora pornó bugyi csőd Staller Ilona pornósztár Cicciolina árverés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. 

Megélhetési gondokkal küzd Staller Ilona, azaz Cicciolina. A csődbe jutott egykori posznósztár még ahhoz az életjáradékhoz sem fér hozzá, amit az olasz parlamentben végzett munkájáért kapna.

A Ripost az olasz Vanity Fairre hivatkozva azt írja, hogy Staller most árverést rendez személyes tárgyaiból. "Kalapács alá kerül az az ikonikus, olasz zászlós ruha, amiben annak idején bevonultam az olasz parlamentbe. És valóban, egy használt bugyira is licitálhatnak majd az érdeklődők. Nagyon bízom benne, hogy egymillió euró is befolyhat az aukcióból, és megoldódnak az anyagi gondjaim" – mondta a lapnak a magyar származású Cicciolina.

Cicciolina csődbe ment Fotó: Polyák Attila - Origo

Az is kiderült, hogy nemcsak kisebb tárgyak, hanem 250 négyzetméteres lakása is kalapács alá kerül. 1976 óta lakik benne, évekkel ezelőtt pedig egy libával és egy bengáli tigrissel is megosztotta a lakot. Egy zongorára is lehet majd licitálni, amely állítólag 10 millió forintot ér.

Vajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. Most mégis megszólalt, hogy elmondja, hogy van most. TV + SztárokOrigoSmink nélkül, kócos hajjal kapták le Julia Robertset a lesifotósokhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-smink-nelkul-kocos-hajjal-kaptak-le-julia-robertset-a-lesifotosok.htmlJulia Roberts hétköznapi viseletben, kócos hajjal ugrott le vásárolni a piacra. TV + Sztárok--Szabó-Thomka Hanna esett ki az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-szabo-thomka-hanna-esett-ki-az-exatlon-hungaryben.htmlSzabó-Thomka Hannának kellett búcsúznia az Exatlon Hungarytől. TV + SztárokOrigoDavid Hasselhoff új albummal készül, meglepi rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-david-hasselhoff-uj-albummal-keszul-meglepi-rajongoit.htmlNem titok, hogy David Hasselhoff nemcsak színészként tevékenykedik, hanem zenészként is. Most új albummal készül, amelyen néhány heavy metal sláger is helyet kap. TV + Sztárok--Bodrogi Gyula egy kosármeccsen hódította meg az akkor már házas Törőcsik Marithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-bodrogi-gyula-egy-kosarmeccsen-hoditotta-meg-az-akkor-mar-hazas-torocsik-marit.htmlBodrogi Gyula az Elviszlek magammal című műsorban vallott D. Tóth Krisztának arról, hogyan hódította meg első feleségét, Törőcsik Marit. TV + SztárokOrigoTücsi kiakadt a rosszindulatú emberekre: bántják, amiért a külsejére is odafigyelhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-tucsi-kiakadt-a-rosszindulatu-emberekre-bantjak-amiert-a-kulsejere-is-odafigyel.htmlTücsi Instagram-oldalán tette helyre a rosszindulatú embereket, akik azért bántják, mert a gyereke mellett a külsejére is odafigyel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.