Határozott elképzelései vannak Galambos Lajosnak arról, hogy milyen férfi való a lányához. Ahogy ő fogalmazott, nem lehet jöttment Bogi párja.

Komoly elvárásoknak kell megfelelnie annak a férfinak, aki Galambos Bogi párja szeretne lenni. Lajcsi ugyanis nagyon szigorú az udvarlókkal szemben, eddig nem sokan ütötték meg azt a szintet, amit ő elvárt. A jelenlegi jelölt azonban ígéretesnek tűnik.

Galambos Lajcsi nem hagyja, hogy a lánya akárkivel járjonForrás: tv2

Nekem csak egy a fontos, hogy a kislányomat boldognak lássam, és hozzá méltó partnert válasszon. A kislányommal sokat beszélgettem a fiúkról, hisz az utóbbi években azt láttam, hogy szó szerint ostromolják az udvarlók. Volt, akit egyáltalán nem támogattam, volt, akivel szemben akadtak fenntartásaim, de igazság szerint egyik sem ütötte meg azt a szintet, amit Bogi megérdemel. Egy nagyon csinos, okos, tanult, világot járt lányról beszélünk, akihez hasonlóan intelligens, egzisztenciálisan rendben levő partnert képzeltem el, nem egy jöttmentet. Reményeim szerint Bogi most meg is találta Barnabást, aki minden feltételnek megfelel” – árulta el a Borsnak Lajcsi. Bogi is megerősítette, hogy édesapja komolyan ellenőrzi az udvarlókat. „Tény és való, hogy nem könnyű apával. Egy időben 'géppuskával' üldözte el a fiúkat mellőlem, de szerencsére erről már leszokott. Egyre inkább bízik a döntéseimben, választásaimban, de azért nem mondom; volt bennem izgalom, amikor bemutattam a szüleimnek Barnabást” – mesélte Bogi.