Demcsák Zsuzsa fiatal indiai férje, Krishan a múlt héten érkezett meg Magyarországra, hogy elkezdjék közös életüket. Zsuzsa egy pillanatig sem aggódott azon, hogy a szülei hogyan fogadják majd új szerelmét.

Az Ázsia Express második szériájának fogatásán, Srí Lankán ismerkedett meg Zsuzsa és Krishan. Szerelem volt első látásra, még ott össze is házasodtak, Kandász Andrea adta össze őket. Krishan és Zsuzsa családja találkozott már egymással egy-egy telefonbeszélgetés alkalmával, személyesen azonban csak most ismerhették meg egymást.

Demcsák Zsuzsa és férje, KrishanForrás: TV2

"Igazából senkinek nem kellett elfogadnia, olyan természetesen simult bele a családunkba. Először a fiammal, Benedekkel találkozott, aki este lelkesen újságolta a húgának, milyen jó fej is Krishan. (...) Meglátogattuk a szüleimet, ahol a férjem rövidesen együtt főzött édesanyámmal a konyhában, majd apukámmal beszélgetett politikai, földrajzi kérdésekről. Nagyon jól megértették egymást... Pedig amikor Srí Lankáról megmutattam a gyűrűmet édesanyámnak, és közöltem, hogy férjhez mentem, csak legyintett, mondván, ez csak amolyan vakációs fellobbanás, mire hazaérek, úgyis elfelejtem. És nem ő volt az egyetlen, aki ezt így gondolta" - mesélte a Best magazinnak Demcsák Zsuzsa.