Palik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. 

"Nincs annál erősebb összetartó erő, mint ha a családtagok taktikusan leosztják egymás között a feladatokat, hogy hatékonyan küzdhessenek le egy-egy akadályt" – nyilatkozta Palik, aki a forgatások alatt sem hagyja abba a testedzést. "Az elmúlt három évben egy kísérletnek vetettem alá magam. Nem telhet el úgy huszonnégy óra, hogy ne eddzek" - mondta el a Borsnak

"Ha Dominikára utazom, akkor a reptéren, ha autózás közben, akkor megállok, és futok egyet. A szervezetem pedig remekül bírja a terhelést, sőt annyira hozzászokott, hogy már élni sem tudnék nélküle. – Ennek ellenére a sportsérülések őt sem kímélik, és a legutóbbinak köszönhetően kiderült, milyen egészségi állapotban van. – A feleségem elvitt egy kivizsgálásra, amikor sportsérülést szenvedtem, és kiderült, hogy a mindennapos sportnak köszönhetően kiváló egészségnek örvendek. Bár vannak rossz szokásaim, amiktől, ha szükségét érzem, megválok, de ezt is szép csendben teszem majd" – mesélte Palik. 

Forrás: TV2