Közel másfél éve van együtt Tóth Andi Szabó Ádámmal, és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen.

A Lokálnak adott interjút Tóth Andi, amiben őszintén mesélt arról, milyen nehéz is volt alkalmazkodniuk egymáshoz Szabó Ádámmal, amikor összeköltöztek. Olyan is volt, hogy Ádám két hétre elköltözött tőle, már azonban minden rendben, összeszoktak.

Tóth Andi és Szabó Ádám A legbátrabb párosbanForrás: TV2

"Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások meg tányértörések. Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, és két hétre szétmentünk. Nagyon rossz volt. Nehezen bírtuk ki egymás nélkül, ezért hamar leültünk, mindent megbeszéltünk, és megegyeztünk: muszáj kompromisszumokat kötnünk. Azóta minden a legnagyobb rendben van" - mondta a lapnak az énekesnő, aki azt szereti a legjobban a párjában, hogy képes érte küzdeni.