Augusztus 1-jén ünnepelte volna 75. születésnapját Andy Vajna. Kollégái a Nobu étteremben filmplakát-kiállítást rendeztek a tiszteletére, amely az egykori kormánybiztos filmes pályafutását mutatja be. Özvegye, Vajna Tímea a rendezvényen jövőbeli terveiről is beszélt. 

„A hetvenedik születésnapján azt beszéltük meg, hogy csak a kerek évfordulókon lesz buli. Most itt volt az ideje, de elkéstünk. Ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm, ott telepszem le, mert itt minden Andyre emlékeztet” – nyilatkozta Timi a Borsnak

„Nem tudom még, hogy mekkora vagyonnal rendelkezem, elképzelésem sincs. Egyébként sok, korábban emberségesnek tűnő férfi mostanában mintha nagyon megváltozott volna velem szemben, a hátrányára. Amikor szóltam nekik ezért, kinevettek. Az Andy körül dolgozó nők viszont mellém álltak, most kialakult egyfajta férfi–nő harc az életemben. Nehezen viselem. Szeretnék túllenni az egészen. A férjem halálával egy álomvilágból egyik pillanatról a másikra visszazuhantam a földre. Nagy lecke ez, de állok elébe: tudom, hogy most nagyon sokat tanulok. Elsősorban arról, hogy kik az igaz barátok és kik nem” – tette hozzá Vajna özvegye. 

Forrás: TV2