Tetoválásfüggő lett Vándor Éva színésznő

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Vándor Éva színésznő függőség tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vándor Éva 5 évvel ezelőtt, 60 évesen csináltatta első tetoválását, azóta már több mint tíz borítja a testét.

Vándor Éva 60 évesen döntött úgy, hogy egy különleges alkalomra tetoválást csináltat. Az első motívum felrajzolása óta eltelt öt év, a színésznő pedig már a tizedik tetoválásán is túl van. Függő lett.

Vándor Éva tetoválásfüggő lett Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A férjem kerek évfordulóját ünnepeltük, és támadt egy olyan ötletünk, hogy tetováltassunk együtt. Este azt mondta, jó, reggel azt mondta: nem jó. Bennem viszont már nagyon régóta érett a gondolat, úgyhogy egy barátnőmmel gyűjtöttünk némi bátorságot és elindultunk egy tetoválószalon felé. Az első egy ágon pihenő lepke lett a bal vállamon. Először olyat szerettem volna, amit biztos nem bánok meg. Azóta több madarat tetováltattam a környékére: Vándor Éva a nevem, sokat vándorolok a szakmámból adódóan, sok élmény vagy éppen bánat ér, de a végén mindig hazaszállok. Lótusz és két mákvirág fonja körbe a jobb alkaromat, amit egy H betűvel fogtam össze, ami a férjem nevének kezdőbetűje. Szerettem volna, hogy a lányom is helyet kapjon rajtam, ezért a H betűt átkötöttük és így jött ki a Halak szimbóluma, ami az ő csillagjegye. A következő egy három csillagjegyből álló kép lesz a hátamon, ami még olyan üres. A tervek szerint a saját, a lányom és az unokám csillagjegyét kötik össze egy szimbólummá.

Elég későn jött ez a szenvedély, de egy percig nem bántam meg. Vonz, szükségét érzem.

Ha csak arra gondolok, hogy zizeg a tű, megindul bennem az adrenalin” – mesélte a Borsnak Vándor Éva.

Lena Dunham színésznő a vörös szőnyegen csókolta szájon Brad Pittet: a színész nem örült a spontán megmozdulásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-lena-dunham-szineszno-a-voros-szonyegen-csokolta-szajon-brad-pittet-a-szinesz-nem-orult-a-spontan.htmlBrad Pitt és Leonardo DiCaprio legújabb filmjét reklámozza több színésztársukkal együtt. Egy ilyen eseményen történt, hogy az egyik kolléga a vörös szőnyegen hirtelen szájon csókolta a sármos színészt...TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta: indiai párja miatt kezdett el másokra is figyelnihttp://www.life.hu/sztarok/20190803-demcsak-zsuzsa-elarulta-indiai-parja-miatt-kezdett-el-masokra-is-figyelni.htmlDemcsák Zsuzsa indiai párja alapjaiban megváltoztatta az elmúlt időszakban botrányairól elhíresült egykori műsorvezetőt. Ezt állítja Krishan, az új kedves.TV + SztárokOrigoVölgyi Zsuzsi és férje az első randi után 15 évig nem találkoztak: egy társkeresőn akadtak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-volgyi-zsuzsi-es-ferje-az-elso-randi-utan-15-evig-nem-talalkoztak-egy-tarskereson-akadtak-egymasra.htmlVölgysi Zsuzsi, a Romantik énekesnője 15 évet várt a második randira. Ez volt az oka. TV + Sztárok--Saját ötletét valósítja meg Majka: új game show-t készít - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-sajat-otletet-valositja-meg-majka-uj-gameshowt-keszit-video.htmlHosszú tévés múlttal rendelkezik Majka, aki ezúttal saját ötlelét valósítja meg: új game show-t forgat.TV + SztárokOrigoCsobot Adél legújabb fotója láttán kiakadtak a rajongók: szerintük túl sovány az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-csobot-adel-legujabb-fotoja-lattan-kiakadtak-a-rajongok-szerintuk-tul-sovany-az-enekesno.htmlCsobot Adél két eleven kisfiú édesanyjaként folyamatosan mozgásban van. Bár az énekesnő remek formában van, rajongói aggódnak érte.TV + SztárokOrigoKaty Perrynek több százezret kell fizetnie plagizálás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-katy-perrynek-tobb-szazezret-kell-fizetnie-plagizalas-miatt.htmlDöntött a bíróság: Katy Perrynek több százezer dollárt kell fizetnie, amiért a Dark Horse című slágeréhez részleteket másolt egy rapper dalából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.