Bódi Margó a hálószobatitkaikról mesélt

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
szex Bódi Guszti Bódi Margó étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
44 éve házas Bódi Margó és Bódi Guszti. A pár lovári roma hagyományok szerint él, ám az asszony most elmondta: boldogságuk egyik alapja a jó szex, a másik a jó étel. 

"Szexuálisan mindig fel lehet tuningolni a párkapcsolatot, mindig újat kell mutatni. Nem szabad megvárni, míg ellaposodik a házasélet, és nem is kell mindig mindent ugyanúgy csinálni. Azt mondom, hogy szexuálisan is életben kell tartani a szikrát, ez nagyon sokat számít. Emellett persze mindig jókat kell főzni, és akkor minden rendben. A szex, a kaja nagyon fontos" - szögezte le Bódi Margó a NőComment forgatásán.

Forrás: Facebook/Bódi Margó

"A férfi lovári szokás szerint nem csalhatja meg az asszonyt, de ha megcsalja, mit lehet tenni? Váljak el? A gyerekeimet huzigálják összevissza, hétvégi gyerekek legyenek azért, mert a férjem megkívánt egy sütit? Adjuk el a házunkat, amit negyven év alatt kemény munkával felépítettünk? Benne van minden erőm, életem, a gyerekeim ott vannak. Azért, mert Guszti megkíván egy sütit, bolonduljak meg, adjam el a házat, a fazék a tied, a lábas az enyém, ez a gyerek a tied, a másik az enyém... Nem hülyeség ez?! Nálunk ez nem válóok" - vélekedik, és hozzátette, ha a nő félrelép, szégyenben marad, az náluk óriási bűn. "Nálunk megbocsáthatatlan az, ha egy nő csal meg egy férfit! A mi kultúránkban régen, ha egy nő félrelépett, levágták a haját, mert egy nőnek a haja az ékessége. Innen lehetett tudni, ha egy nő félrement" - magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.