Fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját Iszak Eszti – Fotó

Forrás: Insta - Iszak Eszti -
Dominika Iszak Eszter nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti dominikai fürdőruhás fotójával nosztalgiázik a közösségi oldalon.

Iszak Esztinek nosztalgiázni támadt kedve, és elővett egy régebbi fotót, amely Dominikán készült róla. Igazi álomnyaralás lehetett ez számára, a háttérben medence, függőágy és pálmafák láthatóak.

Nem mellesleg a tévés is remekül néz ki, egy mintás fürdőruhát visel, amely csodásan áll karcsú testén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jan in Punta Cana #tb #puntacana #january #dominicanrepublic

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Kifakadt Bruce Lee lánya: "Meghamisították édesapám emlékét"http://www.life.hu/sztarok/20190805-kifakadt-bruce-lee-lanya-meghamisitottak-edesapja-emleket.htmlBruce Lee lánya, Shannon meglehetősen felháborodott, miután megnézte a moziban Tarantino legújabb filmjét. A nő szerint meghamisították édesapja emlékét a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben. TV + SztárokNorthfotoPalvin Barbi születésnapja alkalmából köszöntötte megható sorokkal a pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-palvin-barbi-szuletesnapja-alkalmabol-koszontotte-meghato-sorokkal-a-pasijat.htmlPalvin Barbi születésnapja alkalmából közös fotóval és egy szerelmi vallomással köszöntötte pasiját. TV + Sztárok--Fürdőruhás képet posztolt Lilu: medencében vészeli át a melegethttp://www.life.hu/sztarok/20190805-lilu-furdoruhaban-medenceben-elvezi-a-nyarat.htmlA pénteki esőzés után vasárnapra már kellemes strandidő lett, amit a magyar sztárok is kiélveztek. A második gyermekének áprilisban életet adó Lilu egy medencében élvezte a meleget. TV + SztárokOrigoGyermekkori képet posztolt Fluor Tomi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-gyermekkori-kepet-posztolt-fluor-tomi.htmlFlour Tomi megmutatta, hogyan nézett ki kisfiúként: nagyon édes.TV + Sztárok--40 éves lett Majka: így köszönte meg a jókívánságokathttp://www.life.hu/sztarok/20190805-40-eves-lett-majka-igy-koszonte-meg-a-jokivansagokat.htmlAugusztus 5-én töltötte be 40. életévét Majka. Az Instagramra posztolt is a jeles alkalom kapcsán. TV + SztárokOrigoSzakított VV Vivien és Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190805-szakitott-vv-vivien-es-csoki-valovilag.htmlNemcsak Krisztiánnal, Csokival sem jött be az élet VV Viviennek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.