Tovább vár 50 milliós nyereményére az a magyar férfi, akinek ellopták a szelvényét

Forrás: Shutterstock -
lottószelvény nyeremény lottónyeremény ellopott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem kapta meg a nyereményét az a lottónyertes férfi, akitől pár hete ellopták szelvényét.

Néhány hete írtunk arról a magyar lottónyertesről, akitől ellopták a szelvényét. Akkor a férfi azt mondta, továbbra is bízik benne, hogy ennek ellenére megkaphatja 50 milliós nyereményét. Egyelőre azonban P. József továbbra is vár a pénzére.

Dolgozom, és várom, hogy végre lezárják az ügyet, és túl legyek ezen az egészen. Azt ígérte a rendőrség, hogy ha nincs meg az az ember, aki ellopta a szelvényemet, akkor is kifizetik a pénzt, de csakis azért, mert be tudtam mutatni a nyertes EuroJackpotról egy fénymásolatot. Ezt a papírt a napokban át kellett adnom az ügyvédemnek. Alig vártam, hogy érte jöjjön, és végre megszabadítson tőle!" – mondta el a Ripostnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Dunai hajóbaleset: kiderült, hogyan törölhette az adatokat a telefonjáról a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/news/20190805-dunai-hajobaleset-kiderult-hogyan-torolhette-az-adatokat-a-telefonjarol-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlA Viking Sigyn kapitánya, Jurij C. nem csak adatokat törölt a telefonjáról a dunai hajóbaleset után, hanem a hajó kamerarendszerébe is belépett utólag, hogy megnézze, hogyan történt az ütközés. News--Horvát szigeteket árulnak az interneten - Te melyikre csapnál le? http://www.life.hu/news/20190805-horvat-szigeteket-arulnak-az-interneten.htmlHa mindig is vágytál egy szigetre, ami csak a tiéd, akkor itt az alkalom, ugyanis a nem túl messzi Horvátországban valóra válthatod az álmodat. Mindössze néhány száz millió, vagy éppen milliárd kell majd hozzá. News--Tűzoltók szabadították ki a sérülteket egy siófoki autóbalesetnél http://www.life.hu/news/20190805-tuzoltok-szabaditottak-ki-a-serulteket-egy-siofoki-autobalesetnel.htmlSúlyos baleset történt Siófoknál hétfő kora reggel: felborult egy autó, és három ember alá szorult. News--Lehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszárólhttp://www.life.hu/news/20190805-lehajitottak-egy-hateves-gyereket-a-londoni-tate-modern-muzeum-teraszarol-10-emelet.htmlLehajítottak egy hatéves gyereket a londoni Tate Modern múzeum teraszáról vasárnap - közölte a brit főváros rendőrsége, hozzátéve, hogy a bűncselekmény elkövetőjét, egy 17 éves kamaszt emberölés kísérletének gyanúja miatt őrizetbe vették. News--Újabb aszteroida suhan el a Föld mellett a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190803-ujabb-aszteroida-suhan-el-a-fold-mellett-a-jovo-heten-2006-qq23-jelu.htmlA 2006 QQ23 jelű aszteroida, amely várhatóan augusztus 10-én halad el a bolygó mellett, a becslések szerint 570 méter átmérőjű és a Földtől csaknem 8 millió kilométerre található. Lindley Johnson és Kelly Fast NASA-szakértők szerint az ilyen „földközeli objektumoknak” nevezett égitestek, mint az aszteroidák és üstökösök más bolygókkal együtt keringenek a Nap körül. NewsOrigoHat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámbanhttp://www.life.hu/news/20190803-hat-napig-volt-felborult-autoja-foglya-egy-45-eves-belga-no-a-mult-heti-hohullamban.htmlCorine Bastide Liege közelében szenvedett balesetet, autója kicsúszott az útról és felborult a közeli erdőben. Azután szabadították ki a 45 éves sérült nőt, hogy a család barátai napokkal később hirdetéseket aggattak ki eltűnéséről és valaki észrevette az erdőben az autót. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.