Így emlékeznek Bujtor Istvánra a rajongók

Forrás: MTI/Soós Lajos -
Balatonszemes özvegy fesztivál Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bujtor Istvánra kedvenc ételeivel emlékeznek Balatonszemesen.

A filmvetítéseken kívül gasztronómiai élmények és hajókirándulások is várják a látogatókat Balatonszemesen, ahol egy filmfesztivál keretén belül emlékeznek meg a tíz éve elhunyt Bujtor Istvánról. Ezúttal az özvegy is részt vesz az eseményen.

Korábban nem hívtak meg sem engem, sem a családot erre a fesztiválra, de most én lettem a védnöke az eseménynek. István nagyon szerette a jól elkészített brassóit, illetve a hurka és a kolbász is nagy kedvence volt, így, gondolom, ezek biztosan nem hiányoznak majd a palettáról” – árulta el Judit a Borsnak.

Bujtor Istvánra emlékeznek a Balaton partján Forrás: MTI/Soós Lajos
Lola beszólt a tinilányoknak: "Csajszik gyönyörűek vagytok, de ne már!"http://www.life.hu/sztarok/20190806-lola-beszolt-a-tinilanyoknakcsajszik-gyonyoruek-vagytok-de-ne-mar.htmlManapság a közösségi médiában már tizenéves lányokról és fiúkról is láthatunk olyan szexi képeket, amiket a felnőttek is megirigyelhetnének. Fiatal lányok pucsítanak, csücsörítenek erős sminkben, alig ruhában. Ezt elégelte meg Lola és elmondta véleményét.TV + SztárokOrigoMilliókat vesztett fiatalon Luxus Tünde: újra kellett kezdenie az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-luxus-tunde-milliokat-vesztett-fiatalon.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde már fiatalon is sokszámjegyű összeget keresett, amikor brókerként kezdett el dolgozni. Végül azonban minden pénzét elvesztette, de rengeteget tanult az életről, és hogy hogyan kell a pénzzel bánni. TV + SztárokOrigoGáspár Győző borotválkozás közben szenvedett balesetet: össze kellett varrni a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-gaspar-gyozo-borotvalkozas-kozben-szenvedett-balesetetossze-kellett-varni-a-szajat.htmlGáspár Győzőt otthonában boroválkozás közben érte baleset. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a milliárdos olasz DJ-vel, Gianluca Vacchival - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-exkluziv-interju-a-milliardos-olasz-djvel-gianluca-vacchival.htmlAz 51 éves olasz milliárdost, Gianluca Vacchit ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram-követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 13 millióan. Sokoldalú, hiszen üzletember, de DJ-skedik is. Táncos videóit pedig rengetegen figyelik, van olyan, amit már több mint 2 milliárdan megtekintettek. Az olasz milliárdos egyszer azt mondta, csak akkora vagyont szeretne, amivel fenn tudja tartani saját, illetve barátai életszínvonalát. A gazdagságát az örökölt családi vagyonból alapozta meg. A sikeréről és életéről a magyar stábok közül kizárólag a Life.hu-nak nyilatkozott. TV + SztárokOrigoÁbel Anita pirosra festette a kislánya hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-abel-anita-pirosra-festette-kislanya-hajat.htmlÁbel Anita szerint teljesen normális dolog, ha a szünidőben a lányok befestik hajukat. TV + SztárokOrigoFürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját Iszak Eszti – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-furdoruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti dominikai fürdőruhás fotójával nosztalgiázik a közösségi oldalon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.