Mellszelfit lőtt Kelemen Anna

mell szexi Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna alulnézetből mutatta meg méretes kebleit.

Kelemen Anna igyekszik kicselezni a közösségi oldal szigorú szabályait: rendre sokat mutat magából, de épp csak annyit, hogy ne tiltsák le. Az egykori playmate ezúttal is kihívó volt, egy olyan szelfit töltött fel Insta-storyba, amelynek középpontjában hatalmas mellei állnak: a felső csaknem szétreped rajta.

Kelemen Anna felsője csaknem szétreped Forrás: Instagram/Kelemen Anna
Sebestyén Ági és VV Hunor között dúl a romantikahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-igy-romantikazott-sebestyen-agi-es-vv-hunor.htmlSebestyén Ági, Pumped Gabo exe villabéli látogatása alkalmával ismerte meg VV Hunort, a páros pedig hamar össze is melegedett. Kapcsolatuk még mindig tart. TV + Sztárok--Katalin hercegné üzent Meghan hercegné születésnapjára: így köszöntöttehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-katalin-hercegne-uzent-meghan-hercegne-szuletesnapjara-igy-koszontotte.htmlA napokban ünnepelte 38. születésnapját Meghan hercegné, aki sógornőjétől, Katalintól is kapott nyilvános üzenetet.TV + Sztárok--Lola beszólt a tinilányoknak: "Csajszik gyönyörűek vagytok, de ne már!"http://www.life.hu/sztarok/20190806-lola-beszolt-a-tinilanyoknakcsajszik-gyonyoruek-vagytok-de-ne-mar.htmlManapság a közösségi médiában már tizenéves lányokról és fiúkról is láthatunk olyan szexi képeket, amiket a felnőttek is megirigyelhetnének. Fiatal lányok pucsítanak, csücsörítenek erős sminkben, alig ruhában. Ezt elégelte meg Lola és elmondta véleményét.TV + SztárokOrigoKülönleges felkérést kapott Nagy Adri: filmszerepet vállalt az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-nagy-adri-szerepet-kapott-a-tekasztorik-cimu-film-folytatasaban.htmlSzínházban és sorozatban már feltűnt Nagy Adri, és megmutatta, hogy nemcsak az énekléshez van tehetsége, ezúttal pedig szélesvásznon is látni fogjuk majd. TV + SztárokOrigoArnold Schwarzenegger tartja Vajna Timiben a lelket: a legtöbb barát elfordult tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-arnold-schwarzenegger-tartja-vajna-timiben-a-lelket-a-legtobb-barat-elfordult-tole.htmlVajna Timi férje halála óta nagyon rossz passzban van. Nemcsak élete párját veszítette el, de Andy halála után a legtöbb barát is elfordult tőle, valamint anyagi gondokkal is küzd. TV + SztárokOrigoÁbel Anita pirosra festette a kislánya hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-abel-anita-pirosra-festette-kislanya-hajat.htmlÁbel Anita szerint teljesen normális dolog, ha a szünidőben a lányok befestik hajukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.