Peller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban Zimány Linda, aki elmesélte, pszichológushoz jár.

Zimány Linda élete a csillogásról szól, legalábbis követői ezt látják közösségi oldalain. Peller Mariann vendégeként azonban az ügyvédjelölt modell elárulta, mindez csak a felszín. Neki is vannak lelki problémái, aminek feldolgozásában szakember segítségét kéri már két éve.

Zimány Linda pszichológushoz járForrás: Zimány Linda - Instagram

„Elkezdtem járni két éve egy nagyon kedves pszichológushoz, személyiségfejlődés miatt. Fontosnak tartom ezt, sokan szégyellik, de a mai világban teljesen normális. Hihetetlen, hogy az elmúlt két év alatt milyen dolgokat hozott elő belőlem. Például, hogy mennyi elfojtás van az emberben a társadalmi elvárások, a megfelelési kényszer miatt. Főleg, hogy 14 éves korom óta a nyilvánosság előtt nőttem fel” - mesélte a műsorban Linda, aki jelenleg szingli.

Szuperszexi fotót posztolt magáról Zimány Linda: vadítóan néz ki


Megszokhattuk, hogy Zimány Linda dögösebbnél dögösebb fotókat tölt fel a közösségi oldalára, de a mostani még a korábbiaknál is merészebb. A csinos modell Ibizán járt, ahol az égszínkék tenger előtt egy aprócska citromsárga bikiniben pózolt. A darab remekül állt rajta, és a rajongók meg is dicsérték kisportolt, tökéletes testét.