Geszti Péter kivételesen őszintén nyilatkozott arról, hogy bármilyen idillinek tűnik a családi élete, náluk sem minden rózsaszín. 

Geszti Péter nem sűrűn nyilatkozik a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett, és elmondta, az első látásra idilli kép valójában nem olyan rózsaszín.

Geszti Péter bevallotta, nem olyan idilli a családi életükFotó: Szabó Gábor - Origo


"Sosem voltam boldogtalan, de korábban nem gondoltam volna, hogy a családdal egy olyan univerzum nyílik meg, amiben még boldogabb leszek. Tökéletes pillanatokat élek meg velük" – mondta Geszti a NőComment! felvételén. De azt is hozzátette, hogy nehézségekből is kijut nekik. „Festhetném celebrózsaszínűre az életet, de felesleges hazudozni, ha már erről beszél az ember. Persze nehéz dolog fenntartani a tüzet  egy kapcsolatban. Sokszor elveszünk a munkában, számtalanszor hazaviszünk belőle" – idézi Gesztit a Story. Hozzátette, felesége remekül szervezi az életüket, így kettesben is tudnak időt tölteni, persze ehhez az is kellett, hogy megtalálják azokat az embereket, akik segíteni tudnak nekik. A gyerekekre azonban így is nehéz elég időt szakítani. Bevallom, soha nem voltam annyit otthon, amennyit Edit szeretett volna. Ebből sokáig voltak konfliktusaink, amik idővel elpuhultak. Beállt egy élhető élet, ami mindannyiunk számára elfogadható, és az is sokat segített, hogy a lányok cseperednek" – árulta el.