Gáspár Evelinnek ugyan van diplomája, munkát mégsem talál, ezért úgy döntött, átadja magát a celebkedésnek: szerinte egyébként is mindenki erre vágyik.

Egyelőre nem talál magának munkát Gáspár Evelin, de már nem is nagyon bánja. A celebkedésben is megtalálta az örömöt. Szerinte mindenki ezt szeretné csinálni.

Gáspár Evelin élvezi a celebkedéstForrás: Instagram/evelingaspar

"Megvan a diplomám, de rájöttem, hogy a magyar társadalom nem túl befogadó velem, így számomra maradt a celebkedés, amit egyébként kezdek megszeretni, és kezdem élvezni az előnyeit.  Persze lehet irigykedni, kritizálni, de nekem ezt dobta a gép. És szerintem a szíve mélyén amúgy mindenki erre vágyik" - mondta a Borsnak Evelin, aki azt is elárulta, mi a helyzet a magánéletével. "Tavaly októberben szakítottam, azóta nincs senkim. De jól vagyok, élvezem a nyarat. 25 éves vagyok, szabad lélek, és nem kell beszámolnom a szerelmi életemről. Mi nem viszünk tipikus roma családmodellt, ahol az apuka ad engedélyt bármire. Az én szüleim meghagyják nekem a privát szférát és a szabad választást is" - mondta.