Egy nagyon drága óra és egy gyűrű tűnt el Demcsák Zsuzsa otthonából. A rendőrség is kiszállt, órákon át voltak a műsorvezető lakásában.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy Demcsák Zsuzsához ismét kiszállt a rendőrség. A szomszédok szerint eltűnt a műsorvezető egyik nagyon drága órája és egy értékes gyűrű. A szomszédok Zsuzsa kiabálására lettek figyelmesek, onnan tudták meg, hogy tolvaj járt náluk. A BRFK meg is erősítette a hírt, a Borsnak azt mondták, hogy lopás bűntett gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A többi lakó szerint nem feszítették fel Demcsák lakásának ajtaját, így a bent lakóknak ismerniük kellett azt, aki elvitte az értékes tárgyakat.

Demcsák Zsuzsa és férje, KrishanForrás: TV2

Demcsák nem először lett lopás áldozata. Négy évvel ezelőtt szintén egy értékes órát hiányolt, akkor a volt férjét, Kiss Józsefet vádolta meg lopással. A tárgyalás 2014 decemberében volt, a Bors azt írja, hogy "a drága ékszerre vonatkozó reklámszerződésen, amelyet a műsorvezető kötött, olyan személyiigazolvány-szám szerepel, amely még nem lehetett Zsuzsa birtokában, vagyis felmerült a gyanú, hogy egy visszadátumozott iratról van szó".