Tóth Andi dekoltázsáért odavannak a követői

dekoltázs Instagram Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi Horvátországban nyaral, onnan posztol magáról szebbnél szebb fürdőruhás képeket. Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy nem szégyenlős, büszke a bájaira.

Az elmúlt napokban a 20 éves énekesnő a vakációjáról posztolgatott. A bikinis fotókból sem volt természetesen hiány, legutóbb viszont egy kivágott ruhában mutatta meg magát.

A kép mondanivalója egyébként az volt, hogy Andi éppen megszegi a diétát, hiszen a finom falatoknak a nyaralás alatt nem lehet ellenállni. A kommentelők ennek ellenére inkább a dekoltázsával voltak elfoglalva.

Korábban drogfüggő volt, most az egyik legmenőbb Insta-sztár Heidihttp://www.life.hu/trend/20190816-korabban-drogfuggo-volt-most-az-egyik-legmenobb-insta-sztar-heidi.htmlHatalmasat fordult a világ azzal a fiatal nővel, aki 18 éves korára csaknem belehalt drogfüggőségébe. TrendOrigoMicsoda találmány! Erre válthatod le a magassarkút, ha már fáj tőle a lábadhttp://www.life.hu/trend/20190816-ha-mar-nem-birod-a-magassarkut-erre-a-zoknira-tudod-levaltani.htmlMeglepő találmány jelent meg a Kickstarter oldalon. Kitalálói szerint ez a tökéletes megoldás, ha például egy átbulizott éjszaka után már nem tudunk hazamenni, mert annyira fáj a magassarkú cipőtől a lábunk. TrendOrigoÚjabb magyar divatsiker! Rihanna Nanushka ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20190816-rihanna-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlJennifer Lawrence, Kendall Jenner, Katie Perry és sok más világsztár után Rihanna is felfedezte a magyar brandet, a Nanushkát. Sándor Szandra, a márka megalapítója egyre nagyobbb sikereket ér el a tengerentúlon is. Trend--Újabb vicces fotót posztolt a modelleket parodizáló anyukahttp://www.life.hu/trend/20190815-ujabb-vicces-fotot-posztolt-a-modelleket-parodizalo-anyuka.htmlImádja az internet azt a bloggert, aki modelleket parodizál. TrendOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Cara Delevingne-thttp://www.life.hu/trend/20190815-anyaszult-meztelenul-fotoztak-cara-delevingne-modellt-egy-divatmagazinnak.htmlA modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne ezúttal a Marie Claire magazinban mutatta meg bájait. A modellről a divatfotók mellett teljesen meztelenül is készültek képek. Trend--Akár kedvenc parfümünkben is lehet állati ürülékhttp://www.life.hu/trend/20190812-akar-kedvenc-parfumunkben-is-lehet-allati-urulek.htmlKiderült, hogy kedvenc parfümjeink alapanyaga akár állati ürülék is lehet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.