Vajna Timinek üzent a telihold: új életet kell kezdenie

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi telihold Új élet üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi közösségi oldalán tudatta követőivel: üzent neki a telihold...

Köztudott, hogy Vajna Timi spirituális beállítottságú, korábban már beszámoltunk róla, hogy egy jósnő segítségével vészeli át a gyász fájdalmát. Ezúttal pedig a telihold üzent neki, amit meg is osztott követőivel.

Vajna Tímeának üzent a telihold Forrás: instagram.com/timeavajna

„Engedd el a régi fájdalmat, engedd el, ami zavar, és állj készen az élet egy következő szintjére. Tudd, hogy a régi verziód lejár és átalakul egy újjá.

Engedd el a mérgező kapcsolatokat és szokásokat. Ideje rugalmasnak, nyitottnak és rettenthetetlennek lenni, hogy az új energiák sikerrel, kalanddal és belső felfedezéssel töltsék az életedet. Úgy fejlődsz, mint még soha” – áll Timi bejegyzésében, írta meg a Blikk.

Nem semmi: ezzel a férfival bulizik Ibizán Vajna Timi

Andy Vajna özvegye jelenleg Ibizán tartózkodik, ahol híres barátaival lazít. Nemrég egy születésnapot ünnepeltek, Timi pedig az eseményről fotókat, videókat is posztolt a közösségi oldalára. Az egyiken az egykori híres labdarúgóval, Ronaldóval pózol.

Shane Tusup bosszút áll: Hosszú Katinka legnagyobb ellenfelét fogja edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20190817-shane-tusup-bosszut-all-hosszu-katinka-legnagyobb-ellenfelet-fogja-edzeni.htmlShane Tusupról kiderült, hogy ismét úszóedzőnek áll: Olaszországba költözik, hogy exfelesége legnagyobb ellenfelét készítse fel a sorozatos győzelemre.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát kirabolták: biztonsági kamera buktathatja le a tolvajthttp://www.life.hu/sztarok/20190817-demcsak-zsuzsat-kiraboltak-biztonsagi-kamera-buktathatja-le-a-tolvajt.htmlMint ismertes Demcsák Zsuzsát a napokban megfosztották értékes órájától. Az egykori műsorvezető a rendőrség segítségét kérte.TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, mitől retteg a legjobban: a víz és a mélység borítja ki nagyonhttp://www.life.hu/sztarok/20190817-hodi-pamela-elarulta-mitol-retteg-a-legjobban-a-viz-es-a-melyseg-boritja-ki-nagyon.htmlHódi Pamela videüzenetben válaszolt követői kérdésre. A többi között elárulta, mitől retteg a legjobban. TV + SztárokOrigoClaudia Schiffer meztelenül fekszik a fűben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-claudia-schiffer-meztelenul-fekszik-a-fuben.htmlClaudia Schiffer egy régi, meztelen fotót mutatott magáról: nagyon dögös. TV + Sztárok--Tóth Gabi nem foglalkozik a társadalmi elvárásokkal: így érzi jól magát a bőrébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-toth-gabi-nem-foglalkozik-a-tarsadalmi-elvarasokkal-igy-erzi-jol-magat-a-boreben.htmlTóth Gabi arra ösztönzi a kismamákat, hogy ne foglalkozzanak mások véleményével, csak azzal, hogy jól érezzék magukat a bőrükben - ő is leszámolt már a társadalmi elvárásokkal. TV + SztárokOrigoSofia Vergara hihetetlen alakot villantott: így nézett ki a 90-es években - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-sofia-vergara-hihetetlen-alakot-villantot-igy-nezett-ki-a-90es-evekben.htmlSofia Vergara egy régi bikinis fotót mutatott - elképesztően szexi volt a 90-es években, ahogy most is az! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.