Tűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején Budapesten

tűzoltó lakóépület tűz Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki egy hétemeletes lakóépület tetején, a főváros IX. kerületében hétfőn, a tüzet délutánra körülhatárolták, terjedését megállították - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint 2400 négyzetmétert érintett a tűz, amely a hétemeletes épület tetőszerkezeténél keletkezett, 75 tűzoltó 23 tűzoltó gépjárművel, köztük 5 magasból mentő gépjárművel továbbra is dolgozik a helyszínen, de a lángok terjedését megakadályozták, a végső oltás azonban még folyamatban van.

A Soroksári út és az Ipari utca kereszteződésénél forgalomkorlátozásra is készülni kell.

Tűz a IX. kerületben, ég a tetőszerkezet Fotó: Csudai Sándor - Origo
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Fotó: Csudai Sándor - Origo



Két barlangász rekedt egy tátrai barlang mélyén, a mentőakció akár hetekig is tarthathttp://www.life.hu/news/20190819-ket-barlangasz-rekedt-egy-tatrai-barlang-melyen-a-mentoakcio-akar-hetekig-is-tarthat.htmlKét barlangász rekedt a tátrai Jaskinia Wielka Sniezna (Nagy Havas-Barlang) mélyén, miután a beáramló víz elvágta útjukat. A bonyolult mentőakció akár hetekig is tarthat - közölte vasárnap a lengyel média. NewsOrigoIdőjárás: a jövő héten is sok lesz a napsütéshttp://www.life.hu/news/20190819-idojaras-a-jovo-heten-is-sok-lesz-a-napsutes.htmlA héten is sok lesz a napsütés, csak helyenként lehetnek záporok, zivatarok. Augusztus 20-án is száraz idő várható, kánikulával. A hét második felében mérséklődik a meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.News--Halálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátótnálhttp://www.life.hu/news/20190818-halalos-baleset-miatt-lezartak-a-82es-foutat-gyulafiratotnal.htmlHalálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátót és Eplény között vasárnap délután. News--Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait: ímehttp://www.life.hu/news/20190817-kihuztak-az-otos-lotto-nyeroszamait-ime.htmlEzen a héten is kihúzták az ötös lottó nyerőszámait, 770 millió forintot vihet haza az, akinek sikerült őket eltalálnia. News--Az amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és haláláthttp://www.life.hu/news/20190817-az-amerikai-par-eljatszotta-gyermekuk-szuleteset-es-halalat.htmlAz amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát, hogy becsapják a családjukat és pénzt csikarjanak ki tőlük. News--Elhunyt Felice Gimondi kerékpároshttp://www.life.hu/news/20190817-elhunyt-felice-gimondi-kerekparos.htmlVilágklasszis kerékpáros távozott az élők sorából: Felice Gimondi 76 évesen hunyt el. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.