Csepregi Éva három éve szakított, 15 év után döntöttek így a párjával. A kapcsolat után az énekesnő arra is rájött, hogy nem volt jó választás a férfi. 

Már 3 éve, hogy Csepregi Éva egyedülálló. Az énekesnő 15 év után lépett ki egy kapcsolatból, és utólag arra is rájött, hogy nem volt jó választás a férfi. Fia, Dávid sosem jött ki édesanyja párjával, és úgy tűnik, igaza volt. 

Csepregi Éva nem jól választott pártForrás: Fem3

"Dávid és Attila, a volt párom, nem igazán jöttek ki. Ez az elején, míg Dávid kicsi volt, nem ütközött ki, csak akkor derült ki, amikor a fiam már nagyobb lett. De mindig ügyeltem rá, Dávid ne érezze soha úgy, hogy valamifajta vesztese ennek a dolognak, vagy hogy két tűz közé került volna.  Részemről nem volt egy jó választás a legutóbbi kapcsolatom, mára pedig már nagyon is értem Dávidot, és azt, hogy miért nem alakult ki jó viszony köztük. A szakítás óta nincs senkim, de nem is keresgélek, az életre bízom, találok-e hozzám valót. Rábízom a sorsra. De úgy látszik, nincs érzékem a párválasztáshoz" - mondta a Borsnak Éva.