Csepregi Éva nem jól választott párt: megbánta legutóbbi kapcsolatát

Forrás: Fem3 -
pár Csepregi Éva kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva három éve szakított, 15 év után döntöttek így a párjával. A kapcsolat után az énekesnő arra is rájött, hogy nem volt jó választás a férfi. 

Már 3 éve, hogy Csepregi Éva egyedülálló. Az énekesnő 15 év után lépett ki egy kapcsolatból, és utólag arra is rájött, hogy nem volt jó választás a férfi. Fia, Dávid sosem jött ki édesanyja párjával, és úgy tűnik, igaza volt.

Csepregi Éva nem jól választott párt Forrás: Fem3

"

Részemről nem volt egy jó választás a legutóbbi kapcsolatom,

Borsnak

Csobot Adél kockahasat villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-csobot-adel-kockahasat-villantottfoto.htmlCsobot Adél elképesztően szexi bikiniben. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és VV Hunor szakítottak: Insta-storyban mesélte el Pumped Gabo exehttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sebestyen-agi-es-vv-hunor-szakitottak-instastoryban-meselte-el-pumped-gabo-exe.htmlVV Hunor és Sebestyén Ági már többször összejöttek és szakítottak. Most megint külön vannak. TV + SztárokOrigoRobert De Niro sorozatnézésért és sikkasztásért perli egykori alkalmazottjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-robert-de-niro-sorozatnezesert-es-sikkasztasert-perli-egykori-alkalmazottjat.html6 millió dollárra perelte be egykori alkalmazottját Robert De Niro. TV + Sztárok--Kim Kardashian kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-kisebbik-lanya-egy-elo-kigyoval-jatszik-video.htmlKim Kardashian ismét sokkolta rajongóit: olyan videót posztolt, ahol kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik.TV + Sztárok--Orosz Barbi megtalálta elhunyt macskája utódját: nagy az örömhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-orosz-barbi-megtalalta-elhunyt-macskaja-utodjat-nagy-az-orom.htmlNéhány héttel ezelőtt szomorúan tudatta Orosz Barbi, hogy hőn szeretett házikedvence, Loulou elhunyt. Utódját azonban máris megtalálta a műsorvezető. TV + Sztárok--Évfordulós szelfit posztolt Dobó Kata és Zsidró Tamás – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-evfordulos-szelfit-posztolt-dobo-kata-es-zsidro-tamasfoto.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata évfordulós szelfit posztolt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.