életmódváltás függőség Radics Gigi sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapja életmódot váltott Radics Gigi, akinél a mozgás mára függőséggé alakult.

Élete eddigi legjobb formájában van Radics Gigi, aki három hónappal ezelőtt radikálisan megváltoztatta az életmódját. Az egészséges étkezés mellett a sportot is beiktatta a mindennapjaiba. Hetente hétszer ját edzeni, elmondása szerint már nem is tudja elképzelni a napot sportolás nélkül.

„Három hónapja kezdtem el nagyon durván edzeni, de olyan szinten, hogy egy kicsit bele is vagyok őrülve. Minden áldott nap megyek az edzőterembe, amikor csak tehetem, mindig ott vagyok. Saját testsúlyos edzéseket csinálunk, olyan gyakorlatok vannak, amiket kifejezetten szeretek. Ha nem megyek, akkor konkrétan minden bajom van” – mesélte a Mokkában Gigi.

Radics Gigi tulajdonképpen nem is szakított?

Alig ért véget Radics Gigi egy éve tartó kapcsolata, máris többen udvarolnak neki. Az amerikai Kaijal bár jó ideje csupán távkapcsolatban éltek, és barátok maradtak, az énekesnő mégis nehezen viseli az újonnan kialakult helyzetet.

Csupasz fenékkel, bugyi nélkül ugrott fejest a 47 éves színésznő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-csupasz-fenekkel-bugyi-nelkul-ugrott-fejest-a-47-eves-szineszno-foto.htmlSelma Blair ezúttal követői szerint túl messzire ment: bugyi nélkül mutatta meg még mindig formás fenekét.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs elárulta: nem baráti a viszony közte és két rádiós kollégája, Feri és Jani közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-sebestyen-balazs-elarulta-nem-barati-a-viszony-kozte-es-ket-radios-kollegaja-feri-es-jani-kozott.htmlMinden reggel együtt ébreszti az ország jórészét Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. Ki gondolná, hogy a jól működő hármas a magánéletben nincs jóban?TV + Sztárok--Liptai Claudia elárulta, az erős férfiakat szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20190823-liptai-claudia-elarulta-az-eros-ferfiakat-szereti.htmlLiptai Claudia hamarosan új műsorral rukkol elő, amiben 6 férfi mellett kell majd érvényesülnie.TV + SztárokOrigoHat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát lábai miatt bántotta egy kommentelő: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190822-kulcsar-edinat-labai-miatt-bantotta-egy-kommentelo-igy-vagott-vissza.htmlKulcsár Edina lábaira szólt be egy kommentelő, de megkapta a magáét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSalma Hayek nyakig feltolt mellekkel fürdőzött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-salma-hayek-nyakig-feltolt-mellekkel-furdozott.htmlSalma Hayek a tengerben mutatta meg csodás alakját, és persze méretes kebleit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.