Három holttestet találtak egy budai lakásban

Forrás: Dreamstime -
holttest Buda lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy budai lakásban három ember holttestét találták, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. 

Egy budai lakásban három ember holttestét találták meg a rendőrök, miután a tulajdonos értesítette a hatóságot, amiért nem tudja elérni a bérlőit. A Blikk szerint az egyik áldozat egy gyermek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján adott ki közleményt a történtekről, de egyelőre annál többet nem árultak el, mint hogy emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást az ügyben.

Három ember holttestét találták meg egy budai lakásban – Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime
Halálos baleset történt Enyingenhttp://www.life.hu/news/20190822-halalos-baleset-tortent-enyingen.htmlEgy kamion és egy kisbusz ütközött össze Enyingen: az egyik sofőr az életét vesztette. News--Időjárás: brutális kánikula lesz augusztus utolsó előtti hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20190823-idojarasbrutalis-kanikula-lesz-augusztus-utolso-elotti-hetvegejen.htmlBár lassan vége a nyárnak, az időjáráson ezt még nem fogjuk észrevenni: augusztus utolsó előtti hétvégéjén kánikula várható. NewsOrigoFilmbe illő jelenet: repülőszerencsétlenségét vette videóra a pilótahttp://www.life.hu/news/20190823-repuloszerencsetlenseget-kovetoen-jelentkezett-be-a-pilota-egyenesen-az-oceanbol-video.htmlRitka és meglehetősen filmbe illő képsorok kerültek fel a YouTube-ra. Miután egy kisgép a Csendes-óceánba zuhant, a pilóta a vízből jelentkezett be, ahogy a mentőhelikoptert várja. News--Egy tóban találták meg a lengyel filmproducer, Piotr Wozniak-Starak holttestéthttp://www.life.hu/news/20190823-piotr-wozniak-starak-lengyel-filmproducer-holttestet-egy-toban-talaltak-meg.htmlVasárnap hajnal óta folyt a keresés, miután motorcsónakjából a vízbe esett Piotr Wozniak-Starak, a híres lengyel filmproducer. Holttestét a tóban találták meg, halálhírét megerősítették. News--Kétszájú halszörny fotóján ámul az internet népehttp://www.life.hu/news/20190822-ketszaju-halszorny-fotojan-amul-az-internet-nepe.htmlKülönleges tavi pisztrángot fogtak ki az amerikai-kanadai határon fekvő Champlain-tónál. Az állatnak két szája van. News--Megöltek egy férfit Balatonfűzfőnhttp://www.life.hu/news/20190822-megoltek-egy-ferfit-balatonfuzfon.htmlMegöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.