Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata úgy tűnik, 10 év után végérvényesen véget ért. Többszöri próbálkozás után fél évvel ezelőtt összeházasodtak, ám a kapcsolatuk mégsem élte túl a megpróbáltatásokat.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata maga volt a hullámvasút. Többször szakítottak, majd összejöttek, amit a legutolsó alkalommal házassággal pecsételtek meg. A biszexualitását vállaló énekesnő eddig bírta, új életet akart kezdeni és maga mögött hagyni a 10 évet, amit a színésszel töltött el. 

Miley Cyrus attending the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California. | Verwendung weltweitForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Rengeteg pletyka keringett szakításukról a világsajtóban, többen megvádolták Mileyt azzal, hogy megcsalta a férjét. Ezt már nem tűrte szótlanul és nyílt levélben reagált:

"A nyilvánosság előtt nőttem fel, de a legfontosabb, hogy felnőttem. Sok mindent elismerek. De azt nem, hogy a házasságunk azért ment tönkre, mert megcsaltam a férjem. Liam és én egy évtizedig voltunk együtt. Nagyon szeretem és mindig szeretni is fogom. De ezen a ponton egészséges döntést kellett hoznom. Saját magam miatt, magam mögött kellett hagynom ezt az életet. Most olyan boldog és egészséges vagyok, mint amilyen már nagyon régen nem voltam. Mondhatjátok rám, hogy rázom a seggem, füvezek, vagy mocskos a szám, de azt nem, hogy hazug vagyok! Büszke vagyok rá, hogy már egy teljesen más életet élek, mint fiatal koromban" - írta a többi között posztjában az énekesnő.