Közel három tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjében

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Lino Mirgeler -
Rotterdam kokain Kikötő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel három tonna kokaint foglaltak le a hatóságok a héten a hollandiai Rotterdam kikötőjében. 

Összesen közel 3 tonna kokaint foglaltak le a héten Rotterdam kikötőjében. Ügyészségi tájékoztatás szerint a vámosok kedden nagyjából 1,65 tonna kábítószert találtak egy cukorszállítmányban, másnap pedig 1,3 tonnányi, banánt tartalmazó konténerekbe rejtett kokainra bukkantak. Mindkét szállítmány Costa Ricából érkezett.

Több tonna kokaint foglaltak le Rotterdamban - Képünk illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Lino Mirgeler

Az üggyel kapcsolatban hat embert vettek eddig őrizetbe, akiket hétfőn állítanak bíróság elé.
Tavaly rekordmennyiségű, csaknem 19 tonna kokaint foglaltak le Rotterdamban, azonban emellett 3,4 tonna hasis, 241 kilogramm marihuána és 58 kilogramm heroin is fennakadt a kikötői hatóságok ellenőrzésén - írja az MTI.

Összeesett és meghalt egy 25 éves sportolónő, Margarita Plavunovahttp://www.life.hu/news/20190824-osszeesett-es-meghalt-egy-25-eves-sportolono-margarita-plavunova.htmlA 25 éves sportoló futás közben esett össze és halt meg.NewsOrigoIdőjárás: eddig tart a száraz meleghttp://www.life.hu/news/20190824-idojaras-eddig-tart-a-szaraz-meleg.htmlHamarosan itt a nyár vége, de ez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy az őszi időjárás is egyből megérkezik. Kiderült, meddig tart biztosan a meleg. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKigyulladt egy lakás a X. kerületben, három gyerek megsérülthttp://www.life.hu/news/20190824-kigyulladt-egy-lakas-a-x-keruletben-harom-gyerek-megserult.htmlKigyulladt egy lakás a X. kerületben, a házban három gyermek tartózkodott, felnőtt nem volt velük. Mindannyian megsérültek, egyiküket életveszélyes állapotban szállították kórházba. NewsOrigoTöbb százezer hektár égett le az erdőtüzekben Bolíviábanhttp://www.life.hu/news/20190823-tobb-szazezer-hektar-egett-le-az-erdotuzekben-boliviaban.htmlA bolíviai kormány legutóbbi jelentése szerint több mint 700 ezer hektár erdő és legelő égett le az országot sújtó erdőtüzekben. News--Három holttestet találtak egy budai lakásbanhttp://www.life.hu/news/20190823-harom-holttestet-talaltak-egy-budai-lakasban.htmlEgy budai lakásban három ember holttestét találták, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. News--Filmbe illő jelenet: repülőszerencsétlenségét vette videóra a pilótahttp://www.life.hu/news/20190823-repuloszerencsetlenseget-kovetoen-jelentkezett-be-a-pilota-egyenesen-az-oceanbol-video.htmlRitka és meglehetősen filmbe illő képsorok kerültek fel a YouTube-ra. Miután egy kisgép a Csendes-óceánba zuhant, a pilóta a vízből jelentkezett be, ahogy a mentőhelikoptert várja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.