Ördög Nóra nehezen vett búcsút a családjától az Ázsia Expressz 2 alatt

család Ördög Nóra Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz következő szériájának is Ördög Nóra a műsorvezetője, aki ismét a családjával utazott Ázsiába. Egy ponton azonban el kellett válniuk, ami nehéz döntés volt. 

Az Ázsia Expressz második szériája hamarosan elindul, a műsorvezető szerepében ismét Ördög Nórát láthatjuk, aki ezúttal is a családjával együtt vágott neki a kalandnak. A tervezettnél azonban hosszabb ideig tartott a forgatás, a helyiek felháborodása miatt ugyanis egy időre le kellett állniuk. Ördög Nóra családja ezért hamarabb tért haza, mint ő, ami nem volt egyszerű.

Ördög Nórának nehéz volt elbúcsúznia családjától Forrás: Instagram/Ördög Nóra

nem töltöttük együtt Mici születésnapját, és az anyák napját sem.

Blikknek

Ázsia Expressz 2: pillants be a verseny kulisszái mögé - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-azsia-expressz-2-pillants-be-a-verseny-kulisszai-moge-video.htmlMásodik évadához érkezett a Tv2 műsorán az Ázsia Expressz. Az utazós reality ezúttal Srí Lankáról tartott Thaiföldre, India érintésével. A Life.hu kamerája a Srí Lanka-i kalandozások helyszínén járt, ahol hét vállalkozó szellemű páros próbált megbirkózni a nem mindennapi egzotikus kalandokkal. Tomboló hőség, vadállatok, szárazság, küzdelem az ételért, a szállásért, a nyereményért: ez az Ázsia Expressz.TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a Bastille zenekarral - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-exkluziv-interju-a-bastille-zenekarra.htmlA Bastille évek óta visszajáró zenekar a magyar fesztiválforgásban. Legutóbb a Strand Fesztiválon játszottak Zamárdiban. A zenekar exkluzív interjút adott a Life.hu-nak, amiben meséltek többek közt egy igazán extrém koncertélményükről is. TV + SztárokOrigoNagyon cuki Görög Zita kisfia – Friss képet tett közzé rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190824-nagyon-cuki-gorog-zita-kisfia-friss-kepet-tett-kozze-rola.htmlGörög Zita megmutatta, hogyan pihen a kisfiával: ennyire cukik együtt. TV + SztárokOrigoTolvai Reni két számmal kisebb felsőbe bújtatta hatalmas melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-tolvai-reni-ket-szammal-kisebb-felsobe-bujtatta-hatalmas-melleit-foto.htmlTolvai Reni ismét megmutatta: elképesztően szexi fotót posztolt az énekesnő. TV + SztárokOrigoVictoria Beckham fejen állt: közben pedig megmutatta hosszú combjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190824-victoria-beckham-fejenallt-kozben-pedig-megmutatta-hosszu-combjait.htmlVictoria Beckham megismerkedett a jógával, azon belül pedig egy bonyolult gyakorlattal: a fejenállással. Meg is mutatta, hogyan sikerült. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi elárulta, mit gondol Majka és Curtis szétválásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190824-kollanyi-zsuzsi-elarulta-mit-gondol-majka-es-curtis-szetvalasarol.htmlKollányi Zsuzsi gyönyörű iker babáknak adott életet alig egy évvel ezelőtt. Az énekesnő azóta otthon volt a picikkel. Hamarosan azonban újra színpadra áll Majka mellett. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.