Az Ázsia Expressz következő szériájának is Ördög Nóra a műsorvezetője, aki ismét a családjával utazott Ázsiába. Egy ponton azonban el kellett válniuk, ami nehéz döntés volt. 

Az Ázsia Expressz második szériája hamarosan elindul, a műsorvezető szerepében ismét Ördög Nórát láthatjuk, aki ezúttal is a családjával együtt vágott neki a kalandnak. A tervezettnél azonban hosszabb ideig tartott a forgatás, a helyiek felháborodása miatt ugyanis egy időre le kellett állniuk. Ördög Nóra családja ezért hamarabb tért haza, mint ő, ami nem volt egyszerű.

Ördög Nórának nehéz volt elbúcsúznia családjátólForrás: Instagram/Ördög Nóra

"Az is szerencsétlenül alakult, hogy ők az eredeti terv szerint hazajöttek május elsején, de nekem mennem kellett tovább Thaiföldre, így nem töltöttük együtt Mici születésnapját, és az anyák napját sem.  Sokat gondolkodtunk, jöjjön-e velem tovább a család, de végül úgy döntöttünk, a gyerekeknek és Palkónak is épp elég volt ennyi, a születésnap pedig úgyis akkor van, amikor a bulit tartjuk. Persze ezt mondani könnyű, megélni nehezebb volt" - árulta el a Blikknek Nóra.