Komoly fájdalmakkal utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andrea

Forrás: FEM3 -
Demcsák Zsuzsa forgatás Ázsia Expressz Kandász Andrea bokaszalag-szakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bokaszalag-szakadással utazott el az Ázsia Expressz forgatására Kandász Andrea.

Nem indult zökkenőmentesen az Ázsia Expressz Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea számára: mint megírtuk, a páros kisebb autóbalesetet szenvedett a forgatáson. Most pedig kiderült, a szőke tévésnek még egy komolyabb sérüléssel is szembe kellett néznie.

Hogy őszinte legyek, gyakorlatilag az indulás előtti napokban is kérdéses volt, hogy helyt tudok-e állni Ázsiában. Ugyanis nem sokkal előtte egy rossz lépés miatt részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem. Maradjunk annyiban, hogy az orvos nem javasolta, sőt, kifejezetten tiltotta az utazást. (...) Még itthon úgy döntöttem, az nem lehet, hogy nélkülem forogjon az Ázsia Expressz 2. Minden tiltás ellenére elkezdtem hegyet mászni, hogy erősítsem a szalagomat és ez használt is. A verseny első szakaszában azért még bakancsban küzdöttem, amiben egy bokamerevítő is volt, de mentem előre, hajtott az adrenalin és egy idő után észrevettem, javul a bokám. Azt nem mondom, hogy nem éreztem fájdalmat, de idővel elviselhetőbb lett...” – árulta el a Ripostnak Kandász Andrea.

Kandász Andrea Forrás: FEM3
Adriana Lima anyaszült meztelenül pózol legújabb fotósorozatában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-adriana-lima-anyaszult-meztelenul-pozol-legujabb-fotosorozataban-foto.htmlAdriana Lima ruha nélkül, teljesen meztelenül fotóztatta magát. Tökéletes képsorok. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: összeveszett Gáspár Zsolti és Gáspár Evelin – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190826-azsia-expressz-2-osszeveszett-gaspar-zsolti-es-gaspar-evelin-video.htmlGáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vágott neki az Ázsia Expressz második szériájának. A heves vérmérsékletű családtagok többször veszekedtek egymással. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő a túlvilágról üzent Harry hercegnek: egy médiumot keresett meghttp://www.life.hu/sztarok/20190826-diana-hercegno-a-tulvilagrol-uzent-harry-hercegnek-egy-mediumot-keresett-meg.htmlDiana hercegné a túlvilágról üzent Harry hercegnek. TV + Sztárok--Disneylandben fogták el Robert Downey Jr.-t drogozás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190826-disneylandben-fogtak-el-robert-downey-jrt-drogozas-miatt.htmlEgy rendezvényen mesélte el Robert Downey Jr., hogy egyszer Disneylandben füvezés miatt tartóztatták le. Egy gondolán gyújtott rá... TV + SztárokOrigoMajka elárulta, miért szállt be a magyar fociba: fiai miatt is tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190826-majka-elarulta-miert-szallt-be-a-magyar-fociba-fiai-miatt-is-tette.htmlMajka úgy döntött, beszáll a magyar fociba és szülővárosában, Ózdon társaival megalapították az Ózdi Hétvölgy Focisulit. Elárulta, miért tette és mi lesz a szerepe. TV + SztárokOrigoIlyen lesz Emma Stone Szörnyella de Frász szerepében – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190825-ilyen-lesz-emma-stone-szornyella-de-frasz-szerepeben-foto.htmlA Disney sorozatban készíti a klasszikus mesék élőszereplős változatait. Most a 101 kiskutya feldolgozása van soron, a címe Szörnyella lesz, a főszerepet pedig Emma Stone alakítja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.