Nem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni, de a háttérben az a bizonyos üres lufi lebeg, ami előbb-utóbb kipukkan. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik.

Ezzel kapcsolatban a Ripost kereste meg Korda Györgyöt, aki mélységes felháborodásáról vallott, valamint a cikk minden sorát kikéri magának, mivel állítása szerint az egész kitalált koholmány csupán.

Korda György felháborodottFotó: Mudra László - Origo

Az ominózus oldal azt írja, hogy a táncdalénekes könnyek közt vallott az aktuális politikai helyzetről, miközben Korda György sosem adott interjút nekik.

Részletek a kamuoldalon leközölt interjúból:

„Bárcsak ne Orbán Viktor lenne az ország vezetője", „Az, amit az utóbbi nyolc-tíz évben csinál, förtelmes", „Azt sem bánom, ha börtönbe kerülök ezért a nyilatkozatomért”.

Ez rendőrségi ügy! Ilyet álmomban sem mondanék, még akkor sem, ha kényszerítenének! Gondoljanak csak bele, miért mondanék bármi rosszat arról a magyar kormányról, amely szeret, kitüntet és megjutalmaz a munkásságom miatt? Kérem szépen, micsoda disznóság ez?! – mondta dühösen az énekes.