Teljes titokban nősült meg Kis Grófo, a mulatós sztár

Forrás: MTI/Nyikos Péter -
Kis Grófo esküvő titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétországra szóló lagzit tervezett először Kis Grófo, végül szűk körben, titokban mondta ki a boldogító igent párjának.

Nyolc év után vette el élete párját és gyermeke anyját Kis Grófo mulatós sztár. Eleinte hatalmas esküvőt szerettek volna, végül azonban néhány vendég előtt esküdtek örök hűséget egymásnak.

Sopron, 2015. július 3. Kozák László, művésznevén Kis Grófo lép fel a 23. Volt Fesztivál harmadik napján a soproni Lővér kempingben 2015. július 3-án. MTI Fotó: Nyikos Péter Forrás: MTI/Nyikos Péter

„Körülbelül egy hónappal ezelőtt kértem meg Tünde kezét. Nagyon romantikus volt az egész, sétáltunk a gyerekekkel Szolnokon, a rózsakertben, amikor váratlanul letérdeltem és feltettem a nagy kérdést: hozzám jössz-e feleségül? Ő persze nagyon megdöbbent, először azt sem tudta, mit feleljen, végül persze igent mondott. Olyan volt, mint a filmekben!” – mesélte el a lánykérés részleteit a mulatós sztár a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.