Hőség – Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

Forrás: MTI/Varga György -
időjárás OMSZ hőség riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hőség miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerdán az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Veszprém megyére adták ki a hőség miatti elsőfokú figyelmeztetést. A leghidegebb órákban 13–21 Celsius-fok lesz. A maximumok 29 és 35 fok között alakulnak. Emellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Nógrád, Vas és Zala megyére a zivatarveszély miatt ugyancsak elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Azt írták: csütörtök délutántól elsősorban az Északi-középhegység környezetében, illetve a nyugati megyékben fordulhat elő helyenként zivatar. A zivatarokat átmeneti szélerősödés, intenzív csapadékhullás és esetleg kisebb szemű jég kísérheti.

Gyász: 35 éves korában, váratlanul elhunyt Colin Clark labdarúgóhttp://www.life.hu/news/20190828-35-eves-koraban-varatlanul-elhunyt-colin-clark-labdarugo.htmlSzívrohamban elhunyt az LA Galaxy, a Houston Dynamo és a Colorado korábbi játékosa, Colin Clark.NewsOrigoA szentendrei HÉV-en mutogatta magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20190828-a-szentendrei-heven-mutogatta-magat-egy-ferfi.htmlEgy 64 éves férfi mutogatta magát fényes nappal a szentendrei HÉV-en. News--Bácsi Péter birkózó hivatalosan visszavonulthttp://www.life.hu/news/20190828-bacsi-peter-birkozo-hivatalosan-visszavonult.htmlHivatalosan bejelentette visszavonulását Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó.News--Konvojbaleset: a Magyar Honvédség halottjának nyilvánítják az elhunyt katonáthttp://www.life.hu/news/20190828-konvojbaleset-a-magyar-honvedseg-halottjanak-nyilvanitjak-az-elhunyt-katonat.htmlKorom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka a honvédség halottjának nyilvánítja azt a 37 éves katonát, aki hétfőn az M7-es autópályán történt közlekedési baleset következtében vesztette életét - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-vel.News--Túlélte a villámcsapást a magyar nő: emlékeiről vallotthttp://www.life.hu/news/20190828-tulelte-a-villamcsapast-egy-magyar-no-emlekeirol-vallott.htmlEgy túlélő mesélt a tévékamerák előtt arról, mit érzett akkor, amikor belecsapott a villám. News--Temetőben és vécében is aludt már a magyar kerékpáros, aki átszeli Európáthttp://www.life.hu/news/20190828-temetoben-es-veceben-is-aludt-mar-a-magyar-kerekparos-aki-atszeli-europat.htmlErdélyi Zsolt kerékpárral járja végig az egykori vasfüggöny menti területet. Útja során néha bizarr körülményekkel kell szembenéznie. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.