Lapinformációk szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója. A megromlott házasságán az áprilisban született harmadik gyermek sem tudott segíteni. Egy névtelenséget kérő informátor azt mondta, a csatár mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült. Most megszólalt a felesége az üggyel kapcsolatban. 

"Valóban nem élünk együtt Danival. Megromlott a házasságunk, mert egy ideje már viszonyt folytat a kézilabdás lánnyal, akivel összemelegedtek. Madocsai otthonunkban is gyakran kettesben vannak, mi ugyanis elköltöztünk a gyerekekkel édesanyámékhoz" – mesélte a Blikknek Bödéné Piorunowicz Dóra.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Derült égből villámcsapásként ért ez az egész, hiszen a tavasszal született meg a kislányunk, azt hittem, minden rendben van. Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. Pár hét múlva azonban jött ez a borzalom... Nekem a gyermekeim a legfontosabbak, a felügyeletükről még nem egyeztünk meg. A válási procedúrát sem indítottuk el, de az is megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak" - tette hozzá.

A napilap kereste a focistát, de nem reagált a telefonhívásukra, a kézilabdázó klubjánál pedig azt közölték, a sportolónő nem kívánja kommentálni a hírt.