Palik László apaság vallomás gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László a Story Magazinban mesélt a gyereknevelésről és az apaságról.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője elárulta, hogy bár három gyereke van, nem igazán tudja, hogyan kell gyereket nevelni. Ő a példamutatásban hisz.

Palik László Forrás: TV2

"Bevallom őszintén, fogalmam sincs, hogyan kell gyereket nevelni. Azt gondolom, egyvalamivel lehet hatni rájuk, ha példát mutatunk nekik. Sajnos az mindegy, hogy ez rossz vagy jó példa, a gyerek ugyanis viszonylag fiatalon elkezdi utánozni a szüleit az én tapasztalataim szerint."

Palik László: "A feleségem elvitt egy kivizsgálásra"

Palik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat.

Ázsia Expressz 2: Egyre több játékos társa utálja Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-egyre-tobb-jatekos-tarsa-utalja-demcsak-zsuzsat.htmlDemcsák Zsuzsa és Kandász Andi is részt vesznek az Ázsia Expressz második szériájának nagy kalandjában Sri Lankán és Indiában. Az embertpróbáló feladatok mindenkiből mást és mást váltanak ki. Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa kezdi magára haragítani a mezőnyt.TV + SztárokOrigoVajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"http://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timi-andyrol-mint-ket-lelki-serult-beszelgettunk-egymassal.htmlVajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba. TV + SztárokOrigoElhagyja a Vígszínházat Csiby Gergely színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-elhagyja-a-vigszinhazat-csiby-gergely-szinesz.htmlElhagyja a Vígszínházat Csiby Gergely színész. Elárulta, miért döntött a váltás mellett. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: A fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte. TV + SztárokOrigoVajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-elmondta-miert-ot-vette-felesegul-andy-vajna.htmlBár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt a szerelmükről. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Janicsák Veca nagyon kiakadt Demcsák Zsuzsárahttp://www.life.hu/sztarok/20190828-janicsak-veca-nagyon-kiakadt-demcsak-zsuzsara.htmlJanicsák Veca kiakadt Demcsák Zsuzsára, amiért a tévés nem köszönt neki vissza az Ázsia Expressz egyik játéka során. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.