Ázsia Expressz: tovább nő a feszültség Demcsák Zsuzsa és játékostársai között

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
vita Demcsák Zsuzsa Ázsia Expressz Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa kijelentette, nem szimpatikus neki Janicsák Veca. Szerinte az énekesnő csúnyán bánik a férjével.

Egyre nő a feszültség az Ázsia Expressz játékosai között, és a konfliktusok egyik szereplője rendre Demcsák Zsuzsa. Nemrég Hódi Pamela akadt ki a tévésre, majd Janicsák Veca nehezményezte, hogy nem köszönt neki vissza.

Demcsák Zsuzsa most a Borsnak kifejtette, valóban nem szimpatikus neki az énekesnő, aki szerinte nagyon csúnyán bánik a férjével.

Én azt gondolom, nem nekem, hanem Vecának kéne magába néznie! Olykor nagyon csúnyán bánt a férjével a forgatáson, és ez nekem nagyon nem tetszett. Egy nő ne beszéljen, ne bánjon így a párjával. Az eddigi adásokban még nem bukott ki, de ami késik, nem múlik, majd látni fogja mindenki, miről beszélek. Más bajom nincs Vecával. A visszaköszönés elmaradása pedig nem volt tudatos. 40 fok volt, el voltam foglalva a feladattal, észre sem vettem, hogy összefutottunk" – nyilatkozta.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Televíziós Újságírók Díja
Kiderült: fél évet töltött börtönben Bohos Kornél, az Ázsia Expressz 2. játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-fel-evet-toltott-bortonben-bohos-kornel-az-azsia-expressz-2-jatekosa.htmlA Blikk megtudta, hogy Bohos Kornélt 2017-ben tartóztatták le tiltott teljesítményfokozó szerekkel való visszaélés gyanújával. Hat hónapot volt előzetesben Debrecenben.TV + SztárokOrigoSzabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-szabothomka-hanna-megmutatta-szerelmet-foto.htmlAz Exatlon Hungary Kihívó csapatának sztárja, Szabó-Thomka Hanna megmutatta szerelmét. TV + SztárokOrigoAda elárulta, mit fog csinálni Németországban: dolgozni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20190829-ada-elarulta-mit-fog-csinalni-nemetorszagban-dolgozni-szeretne.htmlNem híve a távkapcsolatnak Ada, ezért ikerfiaival összecsomagolnak, és egy időre Németországba költöznek. A szerelmes műsorvezető azt is elárulta, mik a tervei új otthonában. TV + SztárokOrigoHorváth Tamás és szerelme az ágyból szelfiztek – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-horvath-tamas-es-szerelme-az-agybol-szelfiztekfoto.htmlHorváth Tamás ágyban fekve készített szelfit, miközben a felesége békésen aludt mellette. TV + SztárokOrigoTóth Vera és párja elárulták, mire készülnek együtt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-toth-vera-es-parja-elarultak-mire-keszulnek-egyutt-video.htmlÉlő Facebook-videóban árulta el Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán, mire készülnek. TV + SztárokOrigoMTV VMA exkluzív vörös szőnyeges összefoglaló - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-mtv-vma-exkluziv-voros-szonyeges-osszefoglalo-video.htmlKipakolt mellek, szőnyegen átrohanó sztárok, a legtöbb pénzt kereső énekesnő puszija, kígyó és pórázon tartott emberek. New Jersey-ben mindent beleadtak a vörös szőnyegre érkező hírességek. Magyarországról csak a Life.hu lehetett jelen a zenei élet egyik legnagyszabásúbb gáláján. Íme az összefoglalónk az MTV VMA-ről, Amerikából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.