Peller Mariann szokatlan pózban fotóztatta magát: bizarr látvány

fotó Peller Mariann póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann jógázás közben mutatta meg, mennyire hajlékony. Erről egy igen meglepő fotót is posztolt.

Jógaórán vett részt Peller Mariann, aki nemcsak azt mutatta meg, mennyire hajlékony, hanem azt is, milyen a popsija felülnézetből. Igen bizarr a látvány. Nem látni ilyet mindennap.

Peller Mariann, jóga Forrás: InstaStory

Az ember tudata pár héttel a fizikai élete vége előtt kitágul

Németh Kristóf egy gyönyörű, megható történetet mesélt el az édesapjáról, akivel már-már legendásan szoros, szeretetteli volt a kapcsolata. Sőt azt mondja, ez a szeretetszál nem szakadt el azzal, hogy édesapja már nincs vele, legalábbis nem fizikai testben. Amikor az apukája már több súlyos betegséggel küzdött, és kórházban volt, egyik nap így szólt a fiához: Kristófkám, hozd már be holnapra az útlevelemet! Kristóf visszakérdezett: miért kell az neked, apa? Az édesapja azt felelte, hogy látta, hogy ki van írva a gépe, holnap hajnalban indul. És valóban, másnap hajnalban eltávozott az élők sorából.
Hatalmas tarantula pókokat talált otthonában Kim Kardashian - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-hatalmas-tarantula-pokot-talalt-otthonaban-kim-kardashian-foto.htmlEgy rémálom elevenedett meg Kim Kardashian otthonában. Három darab tarantula pókot talált... TV + SztárokÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta hónaljszagát elemezgette - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-2horvath-greta-honaljszagat-elemezgette-video.htmlHorváth Gréta kétség kívül a legbevállalósabb celeb az Ázsia Expressz második szériájának versenyzői között. Az előző adások egyikében vécézési szokásait elemezgette, most pedig hónaljszagát... TV + Sztárok--A diploma megszerzése után máris dolgozik Amerikában Hienhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-a-diploma-megszerzese-utan-maris-dolgozik-amerikaban-hien.htmlA diploma megszerzése után máris munkát kapott New Yorkban a magyar énekesnő, Hien. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet keresztbe tett Meghannak és Harrynekhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ii-erzsebet-keresztbe-tett-meghannak-es-harrynek.htmlII. Erzsébet királynő bennfentesek szerint csak látszólag képes elfogadni Harry herceg feleségét, Meghan hercegnét. Íme a bizonyíték.TV + Sztárok--Ezt gondolja az úszók kapitánya Shane Tusuprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezt-gondolja-az-uszok-kapitanya-shane-tusuprol.htmlSós Csaba szerint Shane Tusupnak csupán Hosszú Katinka kiteljesedésében volt szerepe. TV + Sztárok--Elképesztő összeget keresett a nyáron Majka és csapatahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-elkepeszto-osszeget-keresett-a-nyaron-majka-es-csapata.htmlA Bors úgy tudja, hogy Majka bulinként 3,5 millió forintot kér, amiből 23 munkatársát is kifizeti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.