Fordulat VV Fanni ügyében: újabb két embert hallgattak ki

kihallgatás gyanúsított VV Fanni tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors úgy tudja, hogy B. László mellett két újabb férfi került a rendőrség látókörébe Novozánszki Fanni eltűnése kapcsán.

A lap szerint mindkét férfi intim kapcsolatot létesített a lánnyal, egyikük számára Fanni volt a születésnapi ajándék. A kihallgatáson elmondták, hogy a lány eltűnésének napján létesítettek testi kapcsolatot Fannival.

Születésnapi ajándék volt az eltűnése napján VV Fanni Forrás: Origo


Dr. Brodmann Péter, B. László nagybátyja és korábbi ügyvédje felháborítónak tartja, hogy csak most foglakoznak ezekkel a férfiakkal:
"Felháborítónak tartom, hogy most, 18 hónap után szedik elő ezeket a tanúkat, akiket 18 nap után kellett volna! Az első névvel tanúskodott, de a „váltótársa" már nem vállalta fel magát, és 4-es számú tanúként vallott a nyomozónak arról, hogy születésnapi ajándékba kapta Fannit a barátaitól, és hogy nem emlékszik többre, minthogy felment Fannihoz, aki kifejezetten jókedvűen fogadta, jól érezték magukat, kifizette őt, és eljött."

Az ügyvéd szerint a 4-es számú tanú is lehetett az elkövető, ugyanis videofelvételek bizonyítják, hogy miután távozott Fannitól, a lány már nem jött ki a lakásából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.