Berki Krisztián fogadást kötött feleségével, miszerint a wakeboard deszkán elsőre feláll majd. Mazsi mindent megtett, hogy ez ne sikerüljön, már csak azért is mert, a tét egy Maldív-szigeteki utazás volt.

Az ingatlanbefektetés és pihenés mellett az aktív kikapcsolódásra is jutott ideje Cipruson Berkiéknek. Krisztián úgy döntött, wakeboardban is próbára teszi felesége sportosságát. Fogadásuk értelmében amennyiben Krisztián elsőre fel tud állni a deszkán Mazsi két húszéves hölggyel lepi őt meg a 40.születésnapjára. Ha mindez Mazsinak sikerül elsőként, úgy Krisztián még idén elviszi őt a Maldív-szigetekre.

Teljes mértékben viccnek szántam a fogadási tétem. Ma már sose vállalnám ezt be, a korábbi életemben igen, de a feleségemmel való kapcsolatom mindennél többet ér. Ezzel a téttel nem is akarok nyerni, el kell játszanom, hogy nem tudok felállni a deszkára, irány a Maldív Mazsival, szó se lehet másról" – árulta el a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban a boldog férj, akinek felesége ebből mit sem sejthetett, így biztosra ment.

Berki Krisztián és Mazsi story gála 2019Forrás: Polyak Attila/Origo

Míg Krisztián a vízben várta a motorcsónak indulását és azt, hogy deszkán maradjon, addig Mazsi megbeszélte a hajóskapitánnyal, hogy mindent tegyen meg annak érdekében, hogy Krisztián első próbálkozása sikertelen legyen.

„Krisztián minden sportban nagyon ügyes, harmadjára sikerült is neki felállni. Ahhoz képest, hogy évek óta nem űzte ezt a sportot jól ment neki" – mondta Mazsi, aki mindent megváltoztatott Berki Krisztián életében.

„Régen sokat buliztam, szerdán elindultam és vasárnapig meg se álltam. Tettem mindezt azért, hogy futball-vezetőként lássam, kik azok a sportolók, akik az éjszakába mennek. Velük nem szerettem volna dolgozni. Sose ittam, sose voltam beszámíthatatlan, mindenhol voltam egy fél órát, aztán továbbmentem. Persze minden éjszakai pillangót ismertem. Ez már nem az én világom, szerencsére" – mondta az ÜBERKIrályban Berki Krisztián, akinek felesége is nosztalgiázik majd bulizós korszakáróll.

Ciprusi apartmanokba szeretne befektetni Berki Krisztián
Nyaralásnak indult, ám szülinapi ünneplés és befektetői találkozó is színesítette Berki Krisztián és felesége, Mazsi ciprusi kiruccanását. Persze pihenésben és luxusban sem volt hiány.