Édesapja elvesztéséről vallott Csonka András

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
betegség halál Csonka András édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András elárulta, élete egyik legnehezebb időszaka volt, amikor beteg édesapját ápolta a család.

Csonka Andrást szinte mindenki mosolygós, vidám embernek ismerte meg. Színészi karrierje elején azonban súlyos magánéleti gondokkal kellett megküzdenie: édesapja lebetegedett és tíz éven keresztül a családnak kellett őt ápolnia. A színész elárulta, hogyan viselte ezt a borzasztóan nehéz időszakot.

Amikor elvégeztem a főiskolát 1990-ben, akkor kezdődött az apám tíz évig tartó betegsége. Ez végleg eltávolított a színpadtól, és egy olyan útra kényszerített rá, amely borzalmas, és amely a családnak is iszonyatos kemény megpróbáltatás volt. Természetesen ott voltunk vele, de egy ember, aki leépül szellemileg és fizikailag is, megváltozik a természete is, olykor sajnos elviselhetetlenné válik, végignézni ezt iszonyatos feszültség magának a családnak is" – idézi Csonka András szavait az ATV Spirit Húzós című műsorából a Blikk.

A színész hozzátette, a munkája volt az, ami kihúzta őt a gödörből.

Csonka András Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.