Motorbalesetben vesztette életét a fiatal amerikai énekesnő, Haley Smith

motorbaleset tehetségkutató énekesnő American Idol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén elvesztette irányítását motorja felett a 26 éves amerikai énekesnő: a helyszínen életét vesztette. 

A hétvégén vesztette életét a 26 éves Haley Smith Maine-ben. Az American Idol tehetségkutatóban feltűnt énekesnő motorbalesetben hunyt el, miután elvesztette irányítását a járműve felett. Egy éles kanyart nem tudott bevenni, a helyszínen meghalt. Édesapja szerint azonban a lánya nagyon jó sofőr volt, ezért nem hiszi, hogy minden ok nélkül csúszott volna ki a kanyarban, úgy véli valami, mondjuk egy szarvas megzavarhatta - írja a Metro.

26 évesen vesztette életét a fiatal énekesnő Forrás: Pixabay.com
A kamerák előtt szólt be Kadlecsek Krisztián Zimány Lindánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-a-kamerak-elott-szolt-be-kadlecsek-krisztian-zimany-lindanak.htmlZimány Lindának a TV2 műsorvezetője, Kadlecsek Krisztián szólt be. TV + SztárokOrigoNyilvános lesz L. L. Junior kisfiának temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190904-nyilvanos-lesz-l-l-junior-kisfianak-temetese.htmlL. L. Junior közösségi oldalán tette közzé a hírt, pénteken temetik néhány napja tragikus körülmények között elhunyt kisfiát, Dávidkát. TV + Sztárok--Kiderült: L.L. Junior kisfia nem édesanyja kezéből szakította ki magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kiderult-ll-junior-kisfia-nem-edesanyja-kezebol-szakitotta-ki-magat.htmlEsélye sem volt L.L. Junior kisfiának, aki kifutott egy autó elé a hétvégén. Kiderült, hogy nem édesanyja kezéből szakította ki magát a gyermek.TV + Sztárok--Kamarás Iván a reinkarnációról és a túlvilágról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kamaras-ivan-a-reinkarnaciorol-es-a-tulvilagrol-vallott.htmlKamarás Iván elárulta, hisz a reinkarnációban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiesett Babos Tímea páros partnerével a US Open negyeddöntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-kiesett-babos-timea-paros-partnerevel-a-us-open-negyeddontojeben.htmlKellemetlen meglepetés érte Babos Tímeát a US Openen: partnerével, Kristina Mladenoviccsal kiestek a negyeddöntőben. TV + Sztárok--Találkozni akar a szülőkkel az L.L. Junior kisfiát elgázoló férfihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-talalkozni-akar-a-szulokkel-az-ll-junior-kisfiat-elgazolo-ferfi.htmlÖsszeroppant az a 76 éves férfi, aki elgázolta L.L. Junior kisfiát: találkozna a gyászoló szülőkkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.