Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang már nem töltik minden percüket együtt

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Liu fivérek szinte minden percüket együtt töltötték, eddig: nemrég azonban változás következett be az életükben.

A Liu fivérek nagyon sokat vannak együtt, ugyanolyan tetoválásuk van és még soha nem veszetek össze úgy igazán. Nagyon jó testvérek, nem rivalizálnak egymással, mégis elérkezettnek látták az időt, hogy kicsit elkülönüljenek egymástól.

Különköltöztek Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Én 22 éves voltam, Ádó pedig 20, amikor eljöttünk otthonról. Egy ideig együtt laktunk, de nemrég különköltöztünk. Igaz, ugyanabban a házban lakunk: az öcsém a földszinten, én meg az ötödiken" - mondta Sándor a Hot! Magazinnak.

A kamerák előtt keresi a szerelmet Szarvas Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-kamerak-elott-keresi-a-szerelmet-szarvas-andi.htmlSzarvas Andinak elege lett a szingliségből és most a kamerák előtt keresi a szerelmet. TV + Sztárok--Van valami, amit Meghan és Katalin nem viselhetnek este 6 előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-van-valami-amit-meghan-es-katalin-nem-viselhetnek-este-6-elott.htmlMeghan Markle és Katalin hercegné életét számos szabály köti, most egy újabbra derült fény. TV + Sztárok--Shane Tusup még nem fizetett Darren Ward skót edzőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-shane-tusup-meg-nem-fizetett-darren-ward-skot-edzonek.htmlShane Tusupot bírósági ítélet kötelezi arra, hogy sérelemdíjat fizessen viselekdése miatt Darren Ward edzőnek, de ennek már másfél éve nem tett eleget. TV + Sztárok--Zimány Linda a Fem3 Café műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-zimany-linda-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lett.htmlZimány Linda az ügyvédkedés mellett műsorvezetőnek állt. TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoL.L. Junior kisfiát hófehér hintó viszi majd a sírhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ll-junior-kisfiat-hofeher-hinto-viszi-majd-a-sirhoz.htmlL.L. Junior kisfiának temetése nyilvános lesz, a gyermek testét hófehér hintó viszi majd a sírhoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.