Újabb fotók Berki Krisztiánék esküvőjéről

esküvő Maldív-szigetek Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi újabb fotókat osztott meg Maldív-szigeteki esküvőjéről Berki Krisztiánnal.

Év elején házasodott össze a Maldív-szigeteken Berki Krisztián és Mazsi, ám az esküvői képeket sokáig nem hozták nyilvánosságra. Nemrég mutattak belőlük néhányat, és most az ifjú feleség újabbakat töltött fel a közösségi oldalára.

Azt hiszem, a mosolyom mindent elárul erről a képről, napról. Imádom visszanézni az esküvős képeinket" – írta a bejegyzéshez.

Gáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-gaspar-evelin-elo-adasban-szol-be-demcsak-zsuzsanakallitolagos-indiai-pasijarol-kerdeztek.htmlGáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.TV + SztárokOrigoShane Tusup még nem fizetett Darren Ward skót edzőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-shane-tusup-meg-nem-fizetett-darren-ward-skot-edzonek.htmlShane Tusupot bírósági ítélet kötelezi arra, hogy sérelemdíjat fizessen viselekdése miatt Darren Ward edzőnek, de ennek már másfél éve nem tett eleget. TV + Sztárok--Zimány Linda a Fem3 Café műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-zimany-linda-a-fem3-cafe-musorvezetoje-lett.htmlZimány Linda az ügyvédkedés mellett műsorvezetőnek állt. TV + SztárokOrigoA belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoMegmutatta gömbölyödő pocakját a Jóban Rosszban színésznője, Cap Júlia.http://www.life.hu/sztarok/20190904-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-a-joban-rosszban-szinesznoje-cap-julia.htmlA Jóban Rosszban című sorozatban alakítja Deka barátnőjének szerepét Cap Júlia, aki minden bizonnyal élete legboldogabb időszakát éli. TV + Sztárok--Betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190904-betegsege-miatt-egy-specialis-szerzodest-kotott-a-tv2vel-hodi-pamela.htmlHódi Pamela elárulta, betegsége miatt egy speciális szerződést kötött a TV2-vel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.