Elájult L. L. Junior édesanyja unokájának temetésén

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu -
L. L. Junior temetés gyász ájulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A szertartás nagyon megviselte a családot, a rapper édesanyja el is ájult.

Véget ért L. L. Junior kisfiának temetése. A Fiumei úti temetőben tartott szertartáson sokan nem bírták könnyek nélkül, Dávidka édesanyja, Csilla remegve zokogott, a mellette ülők próbálták őt támogatni.

A Life.hu riporterének információi szerint a rapper édesanyja is teljesen összeomlott és el is ájult, amikor a kisfiút utolsó útjára kísérték.

Eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát Forrás: Life.hu
Válásáról vallott Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-valasarol-vallott-marot-viki.htmlMarót Viki elárulta, nagyon megszenvedte két évvel ezelőtti válását és ma is egyedül neveli gyermekét, Ádámot. TV + SztárokOrigoHónaljszőrt villantott a Sztárban sztár leszek! versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-honaljszort-villantott-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoje.htmlA Freddie Mercuryvá átalakuló versenyző a hitelesség kedvéért még a hónaljszőrét is megnövesztette a Sztárban sztár leszek! című műsorra. TV + SztárokOrigoEzek a hírességek rótták le kegyeletüket L. L. Junior kisfiának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-hiressegek-l-l-junior-kisfianak-temetesen.htmlTöbb híresség is megjelent L. L. Junior kisfiának, Dávidkának a temetésén, többen közülük a család barátai, jó ismerősei. TV + SztárokOrigoMár a pénzügyekről tárgyal a válni készülő Fecsó és Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-mar-a-penzugyekrol-targyal-a-valni-keszulo-fecso-es-vasvari-vivien.htmlNincs visszaút: tényleg elválik egymástól Fecsó és Vasvári Vivien. TV + SztárokOrigoBékét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2. - Bohos Kornél: "Nagy feltűnést keltünk"http://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bohos-kornel-nagy-feltunest-keltunk.htmlBereczki Krisztiánt edzője, Bohos Kornél kísérte el az Ázsia Expressz 2. utazós realityre. Kornél a Life.hu-nak elárulta, hogyan viselik az edzésekhez már-már alkalmatlan körülményeket.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.