L.L. Junior nagyfia, Lacika nem vett részt a temetésen: ez az oka

Forrás: Facebook/Mokka -
temetés Junior L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia következtében múlt szombaton hunyt el L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka. A megrendült szülők már el is temették a pici fiút...

L.L. Junior és Hopp Csilla egymásba kapaszkodva vészelték át életük legnehezebb napját: eltemették kisfiukat.

A megrendült szülők a szertartás előtt pszichológus segítségét kérték, hogy nagyfiukat, Lacikát felkészítsék a temetésre és a testvére elvesztésével járó traumára.

L.L. Junior Forrás: Facebook/Mokka

Barátaik rábeszélésére végül mégsem vitték magukkal a kisfiút.

"Végül a kis Lacikát nem hozták el a temetésre, pedig szerették volna. Fel is készítették rá, mi fog történni, de végül a hozzátartozók tanácsára inkább óvodába vitték, nehogy traumát okozzon az öccse temetése" - mondta a Blikknek egy ismerős.

Örök nyugalomra helyezték L.L. Junior kisfiát - Videón a temetés pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-orok-nyugalomra-helyeztek-ll-junior-kisfiat-videon-a-temetes-pillanatai.htmlÖrökre elbúcsúzott hároméves gyermekétől L.L. Junior és egykori kedvese, Csilla. A szertartáson mindenki fehérbe öltözve jelent meg a szülők kérésére. Videón a temetés pillanatai. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki L.L. Junior kisfiának sírhelyehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-igy-nez-ki-ll-junior-kisfianak-sirhelye.htmlL.L. Junior hétvégén elhunyt kisfiát a család és a barátok kísérték utolsó útjára. Sírjára csak fehér virágok kerültek. TV + SztárokOrigoElájult L. L. Junior édesanyja unokájának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-elajult-l-l-junior-edesanyja-unokajanak-temetesen.htmlEltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A szertartás nagyon megviselte a családot, a rapper édesanyja el is ájult. TV + SztárokOrigoJunior vigasztalta a temetésen a zokogó Csillát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-junior-vigasztalta-a-temetesen-a-zokogo-csillat.htmlUtolsó útjára kisérték ma délben L. L. Junior és Hopp Csilla kisebb fiát, Dávidkát a Fiumei úti temetőbe. Korábban arról is lehetett olvasni, hogy attól tartottak az egykori pár szóváltásba keveredik, majd arról szóltak a hírek, hogy egyelőre fegyverszünetet kötnek, és méltó módon eltemetik a kisfiút. TV + Sztárok--Ismerősök és barátok kaptak meghívót L. L. Junior kisfiának nyilvános temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ismerosok-es-baratok-kaptak-meghivot-l-l-junior-kisfianak-nyilvanos-temetesere.htmlAhogy megírtuk, pénteken délben temetik L. L. Junior kisfiát. A gyászoló család úgy döntött, a szertartás nyilvános lesz, amelyre meghívót is készítettek. TV + SztárokOrigoNégy napja virrasztanak L. L. Juniorékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-negy-napja-virrasztanak-l-l-juniorek-elhunyt-kisfiuk-davidka.htmlAhogy megírtuk, hófehér hintóval, hófehér lovakkal viszik pénteken sírhelyére L. L. Junior kisfiát, Dávidkát. A zenészt azt szeretné, ha a gyászolók hófehér ruhában vennének részt a szertartáson. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.