Oda vannak Laky Zsuzsi férjéért, Dietz Gusztiért a nők

Laky Zsuzsi Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dietz Guszti, Laky Zsuzsi férje olyannyira népszerű a nők körében, hogy folyamatosan írnak neki, hívogatják. A volt szépségkirálynő kiakadt. No, nem azért, mintha nem bízna a férfiban, sőt... Az zavarja, hogy nem veszik figyelembe, hogy Guszti házas és közös gyerekeik vannak. 

"Sokszor írnak idegen nők Gusztinak, de nálunk nincs ebből probléma, mindig a kezembe nyomja a telefont, hogy intézzem el, írjak vissza, osszam ki az illetőt, vagy csináljak, amit csak szeretnék. Az egészben inkább az zavar, ha ezt meg merik lépni, az azt jelenti, engem nem tisztelnek, semmibe veszik, hogy feleség és édesanya vagyok" - mondta el Zsuzsi a Vasárnapi Borsnak.

"A múltkor szintén írt egy nő a férjemnek, sőt hangfelvételt is küldött, amin hörgött, súgott-búgott neki mindenfélét. Visszaírtam, kíváncsiak voltunk, meddig megy el. Hát, azt kell mondjam, a nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak... " - tette hozzá.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.