Ugyan már visszavonult Mia Khalifa pornószínésznő, mégis fontosnak tartja, hogy minden nőhöz eljusson a története. Elmesélte, mi kergette őt a felnőttfilmes karrier felé.

Mia Khalifa egy konzervatív, bevándorló család gyermekeként nőtt fel az Egyesült Államokban. Kiváló egyetemre járt, meseszerű élet és karrier állt előtte, ő azonban pornós lett. A BBC-nek adott interjújában arról beszélt, hogyan kergette az önbizalomhiány és az önútálat a pornóiparba.

"Nem tudtam nemet mondani, egyszerűen nem mertem. Azzal tisztában voltam, hogy senki sem kényszeríthet szexre, de valamiért mégis úgy éreztem, ha visszautasítom az ajánlatokat, akkor mindennek vége. Mások véleményei meghatározóak számomra, függtem mások visszajelzéseitől" - idézte a BlikkMiát, aki nagy fogyásáról is beszélt. Mielőtt dolgozni kezdett volna, duci volt, aztán leadott 30 kilót. Ám ezután sem volt elégedett magával, zavarta, hogy kisebbek lettek a mellei. Kezdetben modellkedett, és minden munkára igent mondott, mert örült, hogy szépnek tartják a szorongásai és a vélt testi hiányosságai ellenére. Nem volt megállás, jött az aktfotózás, az erotikus tánc, erotikus filmek, majd a pornó.

Miának most az a küldetése, hogy bíztassa nőtársait, fogadják el önmagukat és a testüket, és tudjanak nemet mondani. Ha ezek a tulajdonságok nincsenek meg egy nőben, akkor nagyon könnyen tévútra lehet csábítani.