A TV2 nézői tanúi lehettek annak a parázsvitának, ami Tóth Gabi és Horváth Tamás között zajlott a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A két zsűritag megszólalt az eset után.

Komoly vita alakult ki Horváth Tamás és Tóth Gabi között a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A nézeteltérés azért pattant ki, mert Gabi úgy látta, az egyik versenyző jobb helyen lenne Bereczki Zoltán kezei között, Horváth Tamás helyett, ami az énekesnek nem esett jól. A vita után nyilatkoztak az esetről. 

Ez attól szép, hogy van itt négy nagyon erős mester, aki szeretne nagyon erős versenyzőt magának. Mindenki érvel, mindenki a másikért érvel. Az is benne van, hogy sokan nem ismerjük a másik munkásságát. Legalábbis én azért törekszem, hogy a többiek munkásságát ismerjem, lehet, hogy a zsűri többi tagja az enyémet annyira még nem. Pont ettől jó ez a műsor, hogy találkoznak különböző érvelések, úgyhogy majd meglátjuk, hogy mi lesz. Ettől függetlenül én még mindig nagyon bírom Tóth Gabit" - mondta Tomi a TV2-nek. 

Szerintem ott az volt, hogy a Tomiéknak új volt ez a szitu, és egy kicsit érzékenyebb volt még, vagy új helyzet volt, nem volt annyira komfortos, még ebben a dologban. Igaziból ő is aztán rájött, hogy ezt egy kicsit túlhúzta" - értékelte a helyzetet Tóth Gabi.