Gázolt a vonat a Keleti és Kőbánya között

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Keleti pályaudvar és Kőbánya-felső között hajnalban elgázolt egy embert a Szolnokra tartó vonat - tette közzé a Mávinform kedd reggel a Facebook-oldalán.

A helyszínelés befejezéséig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon késésekre kell számítani - írták.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a VIII. kerületben, az Asztalos Sándor út és a Salgótarjáni utca kereszteződése közelében történt a vasúti baleset.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Nyílt óceánon élte át a hurrikán borzalmait Király Viktor és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190908-elet-halal-kozott-lebegett-kiraly-viktor-es-csaladja-elete.htmlAz énekesnek kétszer is át kellett élnie a hurrikán borzalmait, nem máshol, mint a nyílt óceánon egy hajón vesztegelve. TV + Sztárok--Életveszélyesen megfenyegették a Barátok közt-szereplő Volosinovszki Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190907-eletveszelyesen-megfenyegettek-a-baratok-koztszereplo-volosinovszki-gyorgyot.htmlNem Volosinovszki György az első, akit a nézők a karakterével azonosítanak. A Barátok közt sztárjának például a szerepe miatt a halálát kívánják... TV + SztárokOrigoLiu Shaoang: "Ezeket a napokat nehezen élem meg"http://www.life.hu/sztarok/20190907-liu-shaoang-ado-ezeket-a-napokat-nehezen-elem-meg-azsia-expressz.htmlA rövidpályás-gyorskorcsolyázó olimpiai bajnok Liu Shaoang Ádó testvérével érkezett az Ázsia Expressz realitybe. A Life.hu-nak elmondta, szerinte bátyjával miként változott a kapcsolata, valamint mik azok a legfontosabb dolgok, amik hiányoznak neki otthonról.TV + SztárokOrigoEbben a hófehér koporsóban temetik el Junior fiát, Dávidkát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ebben-a-hofeher-koporsoban-temetik-el-junior-fiat-davidkat.htmlNéhány perc múlva kezdődik L. L. Junior kisfiának gyászszertartása. A zongorista ezekben a percekben is játszik, és a kis Dávid koporsóját is kihozták már. TV + SztárokOrigoIsmerősök és barátok kaptak meghívót L. L. Junior kisfiának nyilvános temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-ismerosok-es-baratok-kaptak-meghivot-l-l-junior-kisfianak-nyilvanos-temetesere.htmlAhogy megírtuk, pénteken délben temetik L. L. Junior kisfiát. A gyászoló család úgy döntött, a szertartás nyilvános lesz, amelyre meghívót is készítettek. TV + SztárokOrigoSánta Juliskával vacsizott Vasvári Vivien: még a Nyerő párosban barátkoztak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190906--santa-juliskaval-vacsizott-vasvari-vivien-meg-a-nyero-parosban-baratkoztak-ossze.htmlAhogy megírtuk Vasvári Vivien és párja, Fecsó már egy ideje nem élnek együtt, elválnak. A kétgyerekes anyuka tegnap csajos estére ment, a még a Nyerő párosból megismert Sánta Juliskával bulizott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.