Rossz anyának tartják a britek Meghan hercegnét: ez az oka

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Sussex hercegnéje Meghan hercegné rossz anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle két napra magára hagyta a kisfiát Archie-t, amíg New Yorkba utazott megnézni barátnője teniszmeccsét. Nagyon megharadugtak az alattvalók.

Meghan és Serena Williams a legjobb barátnők, így a sussexi hercegné számára nem is volt kérdés, hogy élőben szeretné megnézni a teniszcsillagot meccs közben New Yorkban.

Meghan hercegné Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Két napra utazott el, otthon hagyva 4 hónapos kisfiát, amivel alaposan magára haragította a briteket. Sokan úgy gondolták, hogy felelőtlenség egy ilyen pici babát magára hagyni ennyi időre, főleg úgy, hogy a pici még szopizik. A britek egy része szerint Meghan rossz anya és feleség - írta meg Daily Mail.

"Még mindig szoptatja Archie-t, de nemcsak emiatt felelőtlen, hogy magára hagyta, hanem azért is, mert egy ilyen kis gyerekben komoly érzelmi törést okozhat az édesanya hiánya" - szólalt meg egy szakértő.

Durván megbántotta Harry herceg II. Erzsébetet: ezt tette


Különös indokkal utasította el II. Erzsébet meghívását Meghan Markle és Harry herceg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.