Harry herceg és Meghan Markle visszautasította II. Erzsébet kedves gesztusát

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Harry herceg meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös indokkal utasította el II. Erzsébet meghívását Meghan Markle és Harry herceg.

II. Erzsébet férjével Fülöp herceggel együtt szokásos nyár végi, ősz eleji két hónapos skóciai vakációját tölti. Ilyenkor kedves gesztusként a család többi tagját is meg szokták hívni a balmorali birtokra, ám ezúttal váratlan visszautasítás érte a királynőt.

A The Sun azt írja, Harry herceg családjával ezúttal biztosan nem fog a nagyszüleinél vendégeskedni, szerintük ugyanis gyermekük, a kis Archie még túl pici ehhez.

A kifogás azért is furcsa, mert a hercegi pár már repülőre is ült négy hónapos gyermekükkel, nemrég Ibizán és Franciaországban jártak.

II. Erzsébet királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson
Sánta Juliskával vacsizott Vasvári Vivien: még a Nyerő párosban barátkoztak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190906--santa-juliskaval-vacsizott-vasvari-vivien-meg-a-nyero-parosban-baratkoztak-ossze.htmlAhogy megírtuk Vasvári Vivien és párja, Fecsó már egy ideje nem élnek együtt, elválnak. A kétgyerekes anyuka tegnap csajos estére ment, a még a Nyerő párosból megismert Sánta Juliskával bulizott. TV + SztárokOrigoBékét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2. - Bohos Kornél: "Nagy feltűnést keltünk"http://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bohos-kornel-nagy-feltunest-keltunk.htmlBereczki Krisztiánt edzője, Bohos Kornél kísérte el az Ázsia Expressz 2. utazós realityre. Kornél a Life.hu-nak elárulta, hogyan viselik az edzésekhez már-már alkalmatlan körülményeket.TV + SztárokOrigoNem szeretne találkozni a szülőkkel L. L. Junior kisfiának vétlen gázolójahttp://www.life.hu/sztarok/20190906-nem-szeretne-talalkozni-a-szulokkel-l-l-junior-kisfianak-vetlen-gazoloja.htmlAhogy írtunk róla, a L. L. Junior 3 éves kisfiát elgázoló férfi a végletekig összeomlott. Hiába nem felelős a gyerek haláláért, képtelen megnyugodni. Pár napja úgy lehetett tudni, találkozni akar a gyászoló szülőkkel, most azonban ügyvédje ezt cáfolta, Dávidka pénteki temetésén se biztos, hogy ott lesz. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Bereczki Krisztián így viseli az edzéshiánythttp://www.life.hu/sztarok/20190905-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-igy-viseli-az-edzeshianyt.htmlAz Ázsia Expressz kétség kívül legnagyobb fizikumú versenyzője, az Exatlont is megjárt testépítő, Bereczki Krisztián. A Life.hu-nak mesélt, hogy érzi magát a realityben. TV + SztárokOrigoSzűcs Judith és párja idén sem házasodnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190905-szucs-judith-es-parja-iden-sem-hazasodnak-ossze.htmlSzűcs Judit úgy döntött, végül idén sem házasodnak össze szerelmével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.