Gyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videó

gyász szülő csoport L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban.

A Tények Plusz exkluzív interjújában a többi között arról is mesélt L.L. Junior, hogy egy olyan csoportba segítségét kérte, ahol gyászolók szülők kapaszkodnak egymásba. A magukat árva szülőknek nevező szintén gyászolók segítségével próbálja meg a rapper feldolgozni a felfoghattalant: kisfia elvesztését.

Az Árva Szülők Alaptívány vezetőjét és alapítóját kereste meg a Blikk, aki készségesen mesélt a csoport tevékenységéről.

Ezeknek a szülőknek nagy kapaszkodó, hogy látják, van más is, aki átélte azt, amit ők. Mások történeteivel tudatosul bennük, hogy nem ők a hibásak gyermekük haláláért. Rájönnek, hogy a gyerek elvesztése után rájuk nemcsak a halál vár, hanem lehetséges a felépülés, még ha csak lassan is. Mindenki csak túlélni akar egy ilyen helyzet után, ebben segítünk a tagoknakmesélte Joó Gabriella 19 éves lányát vesztette el.

L.L. Junior exét komolyan fenyegetik kisfia halála óta

Néhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla.

Balázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--Marsi Anikó a kamerák előtt sírta el magát a Tények című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-marsi-aniko-a-kamerak-elott-sirta-el-magat-a-tenyek-cimu-musorbanvideo.htmlL.L. Junior megrázó exkluzív interjút adott a Tények Pluszban. A rapper kisfia elvesztéséről és a tragédia napjáról is mesélt. A felvételeket látva Marsi Anikó is mélyen megrendült...TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRendőrt hívtak Berki Krisztiánra Ciprusonhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-rendort-hivtak-berki-krisztianra-cipruson.htmlBerki Krisztián és felesége, Mazsi úgy gondolták, hogy szeretnék megismerni Ciprus minden részét. Így egy helyi vezetővel a sziget törökországi részére is átmentek. A házasokra rendőrt hívtak, mikor meglátták a kamerákat. TV + SztárokOrigoSoha nem hallott részletek a tragédia napjáról: L.L. Junior exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-soha-nem-hallott-reszletek-a-tragedia-napjarol-ll-junior-exkluziv-interjut-adott.htmlA Tények Pluszban adott exkluzív interjút L.L. Junior, aki őszintén mesélt arról, hogyan tudta meg kisfia halálát és mi történt azután...TV + SztárokOrigoRossz anyának tartják a britek Meghan hercegnét: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190910-rossz-anyanak-tartjak-a-britek-meghan-hercegnet-ez-az-oka.htmlMeghan Markle két napra magára hagyta a kisfiát Archie-t, amíg New Yorkba utazott megnézni barátnője teniszmeccsét. Nagyon megharadugtak az alattvalók. TV + Sztárok--Ónodi Eszter smink nélkül mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-onodi-eszter-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlÓnodi Eszter az egyik előadása előtt készített magáról szelfit: smink nélkül látható a fotó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.