Másfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban.

A Tények Plusz exkluzív interjújában a többi között arról is mesélt L.L. Junior, hogy egy olyan csoportba segítségét kérte, ahol gyászolók szülők kapaszkodnak egymásba. A magukat árva szülőknek nevező szintén gyászolók segítségével próbálja meg a rapper feldolgozni a felfoghattalant: kisfia elvesztését.

Az Árva Szülők Alaptívány vezetőjét és alapítóját kereste meg a Blikk, aki készségesen mesélt a csoport tevékenységéről.

Ezeknek a szülőknek nagy kapaszkodó, hogy látják, van más is, aki átélte azt, amit ők. Mások történeteivel tudatosul bennük, hogy nem ők a hibásak gyermekük haláláért. Rájönnek, hogy a gyerek elvesztése után rájuk nemcsak a halál vár, hanem lehetséges a felépülés, még ha csak lassan is. Mindenki csak túlélni akar egy ilyen helyzet után, ebben segítünk a tagoknakmesélte Joó Gabriella 19 éves lányát vesztette el.

L.L. Junior exét komolyan fenyegetik kisfia halála óta
Néhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla.